Kızlar merhaba, bir konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Bu ayın sonunda üniversite için başka bir şehre gidiyorum, dairemi dört kişiyle paylaşacağım. Hızlı, kısa tüyleri alabilen, kısaca doğru düzgün bir epilatör almak istiyorum. Birçok sitede yorumları okudum ama aklım fena halde karıştı. Kullanıp da bana tavsiye edebileceğiniz markaları yazarsanız çok sevinirim. Vurgulamak istediğim nokta batık sorunu yaşıyorum, epilatörün kısa tüyleri de kolayca alabilmesi lazım. Yardım için şimdiden teşekkürler.
daha önce braun kullanmıştım.. memnundum baya(ama o çok eski). gecen yıl panasonic aldım, ve çok memnunun..çift diskli, dolayısıyla cımbız sayısı diğerlerine göre fazla olduğu için almıştım, bir de kampanyalıydı o zaman 80 e almıştım galiba.. duşta da kullanabiliyorum.. en çok hoşuma giden de şarjı 30 dk da tam doluyor :)
beni rahatsız eden tek yanı,başlık çift disklı olduğu için, mesela kolumu alırken, dirsegin iç kısmında gergin tutmazsam etimi sıkıstırabiliyor.. gergin tutmak gerekiyor.. diz arkasında da aynı şekilde..