• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilatör önerisi söyleyin lütfen

morBalik

I believe in pink.
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
591
33
118
kızlar ben 5-6 senedir arçelik marka bi epilatör kullanıyodum fakat bozuldu. yarın yeni almaya gidicem. bugün baktım biraz. ne yazık ki bulunduğum yerde çok çeşit bulamadım. bulduğum markalar
philips, braun, panasonic, remington
bu markalarında çok model ve çeşiti yok. sadece braun boş çeşitli. bu markalardan önerdiğiniz marka hangisi? tek istediğim acıtmaması. yada en az acıtması. daha çok bacak ve koltukaltı için kullanıcam bu arada.

kızlar ben 5-6 senedir arçelik marka bi epilatör kullanıyodum fakat bozuldu. yarın yeni almaya gidicem. bugün baktım biraz. ne yazık ki bulunduğum yerde çok çeşit bulamadım. bulduğum markalar
philips, braun, panasonic, remington
bu markalarında çok model ve çeşiti yok. sadece braun boş çeşitli. bu markalardan önerdiğiniz marka hangisi? tek istediğim acıtmaması. yada en az acıtması. daha çok bacak ve koltukaltı için kullanıcam bu arada.

Canım ben braun kullandım çok onceden ve memnun kaldım ama sonra epilasyona gıdınce attım ama o markadan memnundum

Back