Epilasyonnn

Selinay demirt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2022
116
20
21
Kızlar Lumea epilasyon makinesini kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum fakat dökülme vs yaşamadım çok beklemeden mi alıyorum tüylerimi bilemedim sizler
Dökülme görmek için başta ne sıkla kullandınız ??
Birde bu tavuk görüntüsünden nasıl kurtulabiliriz
Deneyimleriniz varsa yazarsanız hep beraber faydanalım makineyi fotoğrafta belirtttim

Eklentiler

• 7B20EC63-5B99-43E6-8D9E-7A19C33619E2.png
    105,3 KB · Görüntüleme: 22
alet hakkında bilgim yok ben normal lazere gittim klinikte. tavuk görüntüsü için ise hamam kesesi+peeling+nemlendirme. bir de ben haftada bir at kılı fırçasıyla fırçalıyordum

Nasıl geçti mi peki bende hep dediklerinizi kullanıyorum vücudumun yapısı böyle dedim artık ama genede yapıyorum
tam gecmiyor yani ben asla öyle pürüssüz bir görüntü yakalayamadım ama çok iyileşme oldu eski haline göre. bir de ben beyaz tenli ve ince deriliyim çok. bu yüzden zaten mavi mavi ince damarlarım da belli oluyor ve kıl gibi gözüküyor ama alıştım. su an elbise, şort giyince rahatım gayet görüntü de hoşuma gidiyor.

Ayyyy bende ole olımmmmm beni hala rahat ettirmiyor görüntü bende beyaz tenliyim aslında bu beyaz tenlilerde daha çok esmerlerde az bu durum böyle kabul etmek lazım doğru diyorsun ama keşke evde epilasyon değil klinikte devam etseydim tekrar yer araştırıcam bunun için daha iyi sonuç alıyoruz en azından

ben 2 yıl kliniğe gittim ve kurtuldum. üst bacakta sadece seftali tüylerim var hafif. simdi hamile kaldim ve üst bacak ve üst kolda seyrek siyah kıllarım çıkmaya başladı. klinikte zaten söylemişlerdi gebelik sonrası tekrar bir seans almam gerekiyor diye. ama bu senin kullandığın cihaz, klinikte epilasyon sonrası çok güzel sonuc veriyormus o yüzden onu alıcam mesela. evde kendim şıp şıp yaparım ama büyük rahatlık söyleyeyim. durumu olan herkes bence klinikte başlasın.

Aynı para zaten makineler 12 bin tl felan ev makinesi de
Ama dediğin doğru klinik sonrası uygulanması daha iyi sıcaklar istanbulda gidince bende başlım buz lazer de olsa sıcakta çekilmiyor dediğin gibi yapmak mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…