- 21 Mart 2022
- 116
- 20
- 21
-
- Konu Sahibi Selinay demirt
alet hakkında bilgim yok ben normal lazere gittim klinikte. tavuk görüntüsü için ise hamam kesesi+peeling+nemlendirme. bir de ben haftada bir at kılı fırçasıyla fırçalıyordumKızlar Lumea epilasyon makinesini kullanan var mı aranızda ben kullanıyorum fakat dökülme vs yaşamadım çok beklemeden mi alıyorum tüylerimi bilemedim sizler
Dökülme görmek için başta ne sıkla kullandınız ??
Birde bu tavuk görüntüsünden nasıl kurtulabiliriz
Deneyimleriniz varsa yazarsanız hep beraber faydanalımmakineyi fotoğrafta belirtttim
Nasıl geçti mi peki bende hep dediklerinizi kullanıyorum vücudumun yapısı böyle dedim artık ama genede yapıyorumalet hakkında bilgim yok ben normal lazere gittim klinikte. tavuk görüntüsü için ise hamam kesesi+peeling+nemlendirme. bir de ben haftada bir at kılı fırçasıyla fırçalıyordum
tam gecmiyor yani ben asla öyle pürüssüz bir görüntü yakalayamadım ama çok iyileşme oldu eski haline göre. bir de ben beyaz tenli ve ince deriliyim çok. bu yüzden zaten mavi mavi ince damarlarım da belli oluyor ve kıl gibi gözüküyorNasıl geçti mi peki bende hep dediklerinizi kullanıyorum vücudumun yapısı böyle dedim artık ama genede yapıyorum
Ayyyy bende ole olımmmmm beni hala rahat ettirmiyor görüntü bende beyaz tenliyim aslında bu beyaz tenlilerde daha çok esmerlerde az bu durum böyle kabul etmek lazım doğru diyorsuntam gecmiyor yani ben asla öyle pürüssüz bir görüntü yakalayamadım ama çok iyileşme oldu eski haline göre. bir de ben beyaz tenli ve ince deriliyim çok. bu yüzden zaten mavi mavi ince damarlarım da belli oluyor ve kıl gibi gözüküyorama alıştım. su an elbise, şort giyince rahatım gayet görüntü de hoşuma gidiyor.
ben 2 yıl kliniğe gittim ve kurtuldum. üst bacakta sadece seftali tüylerim var hafif. simdi hamile kaldim ve üst bacak ve üst kolda seyrek siyah kıllarım çıkmaya başladı. klinikte zaten söylemişlerdi gebelik sonrası tekrar bir seans almam gerekiyor diye. ama bu senin kullandığın cihaz, klinikte epilasyon sonrası çok güzel sonuc veriyormus o yüzden onu alıcam mesela. evde kendim şıp şıp yaparımAyyyy bende ole olımmmmm beni hala rahat ettirmiyor görüntü bende beyaz tenliyim aslında bu beyaz tenlilerde daha çok esmerlerde az bu durum böyle kabul etmek lazım doğru diyorsunama keşke evde epilasyon değil klinikte devam etseydim tekrar yer araştırıcam bunun için daha iyi sonuç alıyoruz en azından
Aynı para zaten makineler 12 bin tl felan ev makinesi deben 2 yıl kliniğe gittim ve kurtuldum. üst bacakta sadece seftali tüylerim var hafif. simdi hamile kaldim ve üst bacak ve üst kolda seyrek siyah kıllarım çıkmaya başladı. klinikte zaten söylemişlerdi gebelik sonrası tekrar bir seans almam gerekiyor diye. ama bu senin kullandığın cihaz, klinikte epilasyon sonrası çok güzel sonuc veriyormus o yüzden onu alıcam mesela. evde kendim şıp şıp yaparımama büyük rahatlık söyleyeyim. durumu olan herkes bence klinikte başlasın