epilasyon

Elmalisekerr

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Yer
Ankara
arkadaşlar benim yüzümde şeftali tüyleri var.ama bazılarıda belirgin.epilasyon düşünüyrum.bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi :))

lazer epilasyonu yüze tavsiye edeni hiçç duymadım :50:
bence en iyisi yüzde iğneli epilasyon. ben acısına dayanabilsem iğneli yaptırırdım yüzüme :44:
şimdi sarartıcı filan idare ediyorum

Siyah degillerse hicbir sey yaptirma, hele lazer epilasyon hic.

Igneliye de bence girme, acisina degmez. sararticiyla takil derim.

Siyah degillerse hicbir sey yaptirma, hele lazer epilasyon hic.

Igneliye de bence girme, acisina degmez. sararticiyla takil derim.

sarartıcı yüzdeki tüyleri kıl yapıyor ama ya ben bir dönem kullandım yüzümde beş altı tane simsiyah sert kıl çıktı.

o yüzdeki tüyler herkesin problemi yaş büyüdükçe belirginleşiyo sanırım ama lazeri önermiyolar
iğnelide de iz bırakabilir diyolar o yüzden en iyisi dokunmamak bence eğer çok belirgin değilse
ya da kuaföre gidip düzenli aldıracaksın

Sigara kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız bırakmayı deneyin. Tüylenmeyi arttırıyor sigara.

ben de sevmiyorum o tüyleri yan kısımlardaki favorilerim belirgindi ağda yapmaya başladım, ilk yaptığımda pişman oldum ama başlamıştım bir kere. Şimdi yeni bioder kullanmaya başladım faydası olacak mı merak ediyorum...

Sakin deyim ben o hatayi yaptım. Şimdi kalinlasti sari tüy vatken şimdi cok kötü hamile kalirsam diye igneliyide baslayamadim şuan da hamileyim kaldik böyle igneli yaptır.. sakın lazere bulasma keske banada deseydi biri

ya of benim de yüzümün bir kısmında var :((( yüz ağdası hiç yaptırmadım bilmiyorum nasıl olur

Lazeri yüze tavsiye etmiyorlar diye biliyorum
iğneliyide annem yaptırdı bir dönem çene altındakiler için
baya baya leke kaldı o yüzden onuda tavsiye etmiyorum ben.

Lazer epilasyona gitmeyin.Lazer merkezine giderseniz muhtemelen size kıllarınızın yapısı sertleşmiş lazer görür,kalın tüyler lazerle bitsin kalanı iğneliyle bitiririz derler.SAKIN!.iğneli epilasyona gidin güvenilir bir yere.Dakikaya göre ücretlendirme yapıyorlar ama benim gittiğim yerde yarım saatte kalsanız 1 dakika da kalsanız 10 tl. Acısından çekiniyordum gitmeden önce hep çok can yakıcı bir işlem olduğu söylenirdi benim kaşım alınırken daha çok canım acıyor örneğin. İğneli epilasyon yaptırım

Sarartici kullanmak istiyorum bende ama zarari olur mu ki bi de ise yariyor mu?

Sarartici kullanmak istiyorum bende ama zarari olur mu ki bi de ise yariyor mu?
ben sarartıcı kullanıyorum yüzümde ve göbeğimde. tüyleri uzattığı söylenir ama tamamen şehir efsanesi :37:
ama onunla da uğraşmak zor, 1 haftada eski haline dönüyor uyuz oluyorum :1:
yok mu bunun kesin bir çözümü yahuuu :31:

ben sarartıcı kullanıyorum yüzümde ve göbeğimde. tüyleri uzattığı söylenir ama tamamen şehir efsanesi :37:
ama onunla da uğraşmak zor, 1 haftada eski haline dönüyor uyuz oluyorum :1:
yok mu bunun kesin bir çözümü yahuuu :31:

Ayy canim bende alayim o zaman bitane:-)

kizlar bu tuyleme benimde hassas noktam daha 26 yasindayim Ama hep artiyo hic bitmiyor yanaklarimdacikiyor daginik sekilde tek tek ve cene altimdada muthis bir artis var cimbizla aliyorum siyahlari.
Psikolojim bozuluyor valla sacimi toplamak istemez oldum.acik birakip kamufulaj ediyorum.kimi epilasyon sonrasi kolonya,limon,karinca yum.yagi... Bi suru aranizda trcrubeli olan var mi?
Lazeri yapamam suan cunku ilerde bebek dusunuyoruz .

kizlar bu tuyleme benimde hassas noktam daha 26 yasindayim Ama hep artiyo hic bitmiyor yanaklarimdacikiyor daginik sekilde tek tek ve cene altimdada muthis bir artis var cimbizla aliyorum siyahlari.
Psikolojim bozuluyor valla sacimi toplamak istemez oldum.acik birakip kamufulaj ediyorum.kimi epilasyon sonrasi kolonya,limon,karinca yum.yagi... Bi suru aranizda trcrubeli olan var mi?
Lazeri yapamam suan cunku ilerde bebek dusunuyoruz .

siz cımbızla aldıkça artacak.çünkü o kıl kötünü çekince yanındaki diğer kıl köklerini uyandıracaksınız.İğneli epilasyon yaptırın yüzünüze o kadar basit ve rahat bir işlem ki. fiyatı da yüz bölgesi için en fazla 20 tldir aşağısı vardır yukarısı yoktur bu fiyatın

Back