Guzellkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2025
43
-4
1
27
Merhabalar hanımlar bir soru sormak istiyorum.. Bikini bölgesine lazer epilasyon yaptırıyorum ve kendime de ayrı makina aldım o seans bitince evde yapmaya devam edeceğim ama bazı yerlerde okuduğum kadarıyla bu işlemin yumurtalıklara zararı varmış bu doğru mu?

En etkili cihaz bile 1 cm altına ışın atamıyor derinizin kat kat altındaki yumurtalıklara nasıl ulaşacak ? Bir doktor mu demiş yumurtalıklara zararlı diye? Doktor dediyse doğru ha doktor değilse bize burada niye soruyorsun? Sorunu geçtim bu sorunun cevabı videolarca sayfa sayfa yazılarla doktorlar tarafından paylaşılıyor. Oraya baksana buraya yazacağına

Öncelikle doğru düzgün cevap verseydiniz bir yeriniz mi incinirdi hadi onu da geçtim madem soruyu görüyorsun o zaman yazma geç ne diye yazıyorsun.. Bu site insanlardan fikir almak için açılmış bir site size ne oluyor acaba bilenler yazar bilmeyenler yazmaz kimse zorla cevaplatmıyor ama siz kendinizi zorunlu hissetmişsiniz yine de teşekkür ederim ben sizin seviyenize inmem iyi günler dilerim eğer geçerse tabi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…