• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon (YÜZ)

sera91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
295
4
118
İstanbul
Kızlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptıranlardanım. Herkeze ayni etki ediyor diye kesin bir sey diyemem ama iyiki yaptim dedigim seylerden biri oldu. Internette cok arastirma yaptim hep tereddutte kaldim ama sonuc mükkemmel eger sormak istediginiz birsey olursa seve seve soylerim. Yer adi paylasmak yasakmi degilmi bilmiyorum o yuzden yazmiyorum

hangi cihazla yaptırıyorsunuz ? sonuç almanıza sevindim.ben yüzüme başladığıma bin pişmanım açıkcası, azaltmadığı gibi artırdı. alex. ile başladılar o zaman buz lazer yoktu 5. senedeyim hala azalma yok denecek kadar az.3 seanstır buz lazer yaptırıyorum umarım sonuç alırım

hangi cihazla yaptırıyorsunuz ? sonuç almanıza sevindim.ben yüzüme başladığıma bin pişmanım açıkcası, azaltmadığı gibi artırdı. alex. ile başladılar o zaman buz lazer yoktu 5. senedeyim hala azalma yok denecek kadar az.3 seanstır buz lazer yaptırıyorum umarım sonuç alırım
Cok uzuldum alexandrite kullaniyoruz ve bitmek uzere azalma gozle gorulur kadar gittigin yerden kaynakli sanirim.

Kızlar bende yüzüme lazer epilasyon yaptıranlardanım. Herkeze ayni etki ediyor diye kesin bir sey diyemem ama iyiki yaptim dedigim seylerden biri oldu. Internette cok arastirma yaptim hep tereddutte kaldim ama sonuc mükkemmel eger sormak istediginiz birsey olursa seve seve soylerim. Yer adi paylasmak yasakmi degilmi bilmiyorum o yuzden yazmiyorum

Özel mesaj yoluyla nerede gittiğinizi yazar mısınız lütfen?

Yüzüme Soprano ice ile lazer epilasyon yaptırdım.4 seans.Çok yoktu ama olan nerdeyse çıkmıyor.Şimdilik çok memnunum.Bakalım gelecek seanslarla kökünden çözüm olacak mı?Nette araştırma yapınca Soprano Ice yapan yerlerin listesi geliyor. Sahtekarların eline düşmeyin.Ben izmirde tüm yüz için favoriler dahil 100 tl ödedim seans başına.Yaptırmak isteyene duyrulur.

Back