Anket Epilasyon Yöntemi Olarak Hangisini Seçersiniz?

Epilasyon Yöntemi Olarak Hangisini Seçersiniz?

• Ankete Katılan
    90
kesinlikle epilatör!!! o kadar memnunum ki hem tüyleri uzatmama gerek kalmıyor hem uzamadığı için kısa sürüyo ve canım acımıyor hem de 0 maliyet :)
ve de hep tüysüz bacaklar kollar ooh ne güzel :)

Epilasyon aleti cok iyi ve rahat, her zaman, her an kullanabilirsin....pratik yani

kesinlikle ağdaaaaaaaa

epilasyon aleti beni orman kaçkınına döndürdüüü:1ninca:

Kesinlikle ağda valla yumuşacık oluyoa.sepilasyon aletide temiz iş her yerde oluyo aktı bulaştı eridi derdi yok ama inanılmaz batık yapıokafamçokkarıştı

cımbız :lepi: benim geliştirdiğim özel bir tekniğim var kıl dipleri körleşiyor ve artık orada çıkamıyorlar ve yok oluyorlar :sm_cool::hooray: hemde hiç para harcamadan :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

evet evet bizede söleee bilgilerimizi paylaşalım ki herkez faydalansın herkez parlasın :sm_cool::sm_cool:

cımbız :lepi: benim geliştirdiğim özel bir tekniğim var kıl dipleri körleşiyor ve artık orada çıkamıyorlar ve yok oluyorlar :sm_cool::hooray: hemde hiç para harcamadan :jeyyar:kaydirigubbakcemile3

Söyle de bizde yapalım, yoksa patenti sana mı ait?..........

aynen canımmm.......................:dance:

kesinlikle agda epilatör aletini sadece koltuk altımda kullanıyorum diyer tarafları agda ile temizliyorum.jilete kesinlikle karşıyım yeni başlayacak olan gençler sakın jiletle temizliginizi yapmayın.

epilasyon aleti kullanıyorum
ağdayı hiç beceremedim elime yüzüme bulaştırdım

epılasyon aletı kullanıyorum sureklı hem azaltıyo hem de cabuk cıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…