• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon yayı?

Purplee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2012
49
0
36
İzmir
epilasyon yayını kullandıktan sonra tüyler cımbızla aldıktan sonra olduğu gibi sert bir şekilde mi çıkıyor ? ve tüyler ne kadar zamanda tekrardan çıkıyor ?

onu bende merak ediyorum yaa ve şu cımbıızın tüyleri serleştirme olayını hala anlayamadım mantığım yetmiyo yani kökünden çekiyo işte tüyler neden öyle oluyo ki ne alaka yanii :44:

ben de anlayamıyorum ama sert olarak çıkmaya devam ediyorlar işte :( benim de çene altımdaki siyah sert tüylerle -gerçi artık tüy denemez- başım belada. ben de senın gibi iple alayım diyorum ama bu sefer de siyah olmayan sarı tüyler de siyah olarak çıkmaya başlar değil mi ? :(

Ben cımbızla aldığımdan beri sertleşti kıl kökleri kazık gibi valla:53: iple aldırırken böyle değildi.
epilasyon yayı aldm ben de ama kullanmaya tereddüt ediyorum yay eti kaparsa tahriş ederse diye
kullananlarda böyle bi sorun oldu mu hiç??

ben de anlayamıyorum ama sert olarak çıkmaya devam ediyorlar işte :( benim de çene altımdaki siyah sert tüylerle -gerçi artık tüy denemez- başım belada. ben de senın gibi iple alayım diyorum ama bu sefer de siyah olmayan sarı tüyler de siyah olarak çıkmaya başlar değil mi ? :(

valla cımbız öyle yapıyo gerçekten ama ip bende bi deişiklik yapmadı bıyıklarımda aynı çıkıyo biraz da risk işi bunlar kılları sertleşenlerde olmuş aynı kalanlarda olmuş belli olmuyo ben çok rahatsız oldumda aldım artık yüzüm inceldi yeminlen

benim sadece çene altımda siyahlar var. suratımda sarı. o yüzden sarıları değil de siyahları ben de iple aldıracağım herhalde .

Back