Epilasyon yayı ( yüz için )

senemsaruhan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
46
Yer
Antalya
Bugn pazarda 1 liraya epilasyon yayı gördüm hemen aldım bıyıklarımı alırım diye ama kullanmak zor gibi biraz deneyen var mı merak ettim merak edenler için

XXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
kullanmayı öğrendim ve aldım uzun olmadıkları için güzel aldı acımadı da memnun kaldım

avantajı: kısa surede cıkacaksanız dısarı hemen kullanabılıyorsunuz. gormedıgını tuylerı bıle alabılıyor.
dezavantajı: ıpten daha cok acıtıyor, kokten mı alıyor ustten mı hala anlamıs degılım.
ama yıne de arada kullanıyorum. 1 lıra ıcın fena deıl :)

avantajı: kısa surede cıkacaksanız dısarı hemen kullanabılıyorsunuz. gormedıgını tuylerı bıle alabılıyor.
dezavantajı: ıpten daha cok acıtıyor, kokten mı alıyor ustten mı hala anlamıs degılım.
ama yıne de arada kullanıyorum. 1 lıra ıcın fena deıl :)

haklısın her zaman kuaföre gidemiyorum bi bıyık için beklemek gerekiyo bazn acil durumlarda iyi

Yaklaşık bir yıldır kullanıyorum bıyıklarım için.Çok memnunum.Tv seyrederken bile hemen alıveriyorum.Pratik oluşu güzel,tatile giderken bile yanında götür 2 dk da al:)

sanırım bende bir gariplik var.aldım fakat hiç memnun kalmadım.hem çok acıttı hemde tüyleri kalınlaştırdı.bende sinirlendim attım çöpe...

bunu ben de kullanıyorum tüyleri kökten alıyor. yalnız bişey farkettim, iple alındığından daha uzun zamanda çıkıyor tüyler...oysa ikisi de aynı şey aslında...ama anlamadım, deriye metal değince o geciktirici bir etki mi yapıyordur nedir :37: iple aldığımda daha kısa zamanda çıkıyor tüyler...ama bu yayın dezavantajı, kullanması biraz zor...biraz uğraşmak lazım tüyleri alabilmek için, el alıştığında ise çok pratik geliyor gerçekten...

bende yeni aldım bu aleti deneme aşamasındayım,hoşuma gitti,alırken canımı yakmadı:21::12:

Ben daha önce alıp denemiştim ama hic basarılı olamamıstım şimdi burdaki yorumları okuyup tekrar almayı ve bu kez daha cok ugrasmayı düsündüm :35:

kullanmayı öğrendim ve aldım uzun olmadıkları için güzel aldı acımadı da memnun kaldım

Kullanımını bize analtırsan sevinirim canım ? Bu arada bilen diğer arkadaşlar varsa bunu beğenip anlatırlarsa çok sevinirim.Başım belada yüz tüylerimle :(((((((

bu aletin bi fotosunu yükleyebilir misiniz? teşekkürler şimdiden ...

ben kuaförde iple aldırıyordum.bir yıl ip kullandım.ancak okul dolayısıyla her zaman gidemiyordum kuaföre.bunu arkadaşımdan duydum.aldım gayet memnunum.biraz canım yanıyor.ama aynısı iptede oluyordu zaten .hatta iple alırken acıdan gözlerim yaşarıyordu.

ben 2 gün önce almıştım bugün ilk defa denedim veeee bayıldımmm :32: bıyıkları çok iyi aldı ve hiç acımadı inanamadım :53: tüm yüzümü alcam onla ama bi bakiyim kaç günde çıkcak ve sertleşcek mi ona göre kullancam tüm yüzümde :24: üzerinde yazdığı gibi yapmadım ama almıyo öyle düz tuttum yayı çekip bıraktım aşağı doğru sürttüm öyle çok iyi aldı şiddetle tavsiye ediyorum 1 tl için mükemmel bi ürün :emir_bebek:

aynı yaydan bahsediyoruz sanırım 2liraya almıştı annemde geçen sene... geçen hafta aldım dudağımın üstündeki bütün tüyleri acımasına dayanıcaksınız artık kökünden alıyo .. üstüne de sürdüm limonu tuzu hiç tüy falan çıkmıyo zaten limon ve tuz bacağımdaki tüyleride yok etti

Back