• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon Tecrübeleriniz

nymeria3

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
7
0
1
İstanbul
Merhaba kızlar ben beyaz tenli ve koyu tüy yapısına sahibim daha önce hiç epilasyon yaptırmadım tecrübeli arkadaşlar önerebilir mi iğneli mi lazer mi daha etkili sonuç veriyor? benim yapıma uygun en iyi alet hangisi olur ve kesin yok oluyor mu tüyler yoksa efsne mi? istanbul içinde memnun kaldığınız epilasyon merkezlerini de pm den önermenizi rica ediyorum çok bilgisizim bu konuda.

CANIM İĞNELİ EPİLASYON AÇIK TENLİ AMA AÇIK TÜY YAPISINA SAHİP OLANLARA SANA NORMAL LAZER EPİLASYON ÖNERİLİR EĞER İSTANBULDAYSAN ÇOK GÜZEL Bİ YER ÖNEREBİLİRİM BİTENE KADAR KOLTU ALTI 100 TL GENİTAL 350 BACAK KOMPLE 800

Özelden önerebilir misin canım ? Şu tüy sorunu bitsin de başka bişey istemiyorum fiyatına acısına katlanabilirim.
CANIM İĞNELİ EPİLASYON AÇIK TENLİ AMA AÇIK TÜY YAPISINA SAHİP OLANLARA SANA NORMAL LAZER EPİLASYON ÖNERİLİR EĞER İSTANBULDAYSAN ÇOK GÜZEL Bİ YER ÖNEREBİLİRİM BİTENE KADAR KOLTU ALTI 100 TL GENİTAL 350 BACAK KOMPLE 800

bende beyaz tenliyim ve yüzüm için iğneliye gidiyorum acılı olsada en etkilisi iğneli bnce

Benim canım çok kıymetlidir ipl epilasyon yaptırmaya başladım inan hiç acı hissetmedim sadece genital bölgede yanma hissediyorsun o da 1 sn falan ve ağdanın yanında hiç daha dün yaptırdım sonuçları ne olur bilmiyorum ama benden önce başlayan arkadaşlarım iyi sonuçlar aldı bebek poposu gibi oldu dediler sakın iğneli yaptırma ipl için ideal özellikleri taşıyorsun

Bende beyaz tenli ve koyu tüyleri olan biriyim. Öneri üzerine İPL yapan bir yere gitmiştim. SAKIN. İğneliye ve lazere oranla daha ucuz evet. Benim tercih etme sebebim de buydu. Tüm vücudumu mahvettiler tüy çıkmayan her yerde tüy çıktı. Seanslar bittikten bir süre sonra da gitmiş gibi görünen tüm tüylerim geri döndü. Beni uyaran biri olmamıştı malesef..

Back