• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon sonrası yardım :(

Nesrin cnblt

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
531
555
103
34
epilasyon sonrası traş ettiğim bölgeler sivilce oluyor ve aşırı kaşınıyor :( kaşıyıp kanatıyorum böyle olanlar bi yardım edin lütfen

ED550986-FB4D-435F-8D1C-04A22BA35530.jpeg

Evde buz kalıbınız varsa bir beze , havluya , ya da peçeteye sarıp soğuk uygulama yapın , ilk gün suyla temas ettirmeyin , kaşımamaya çalışın , yara izleri kalabilir , bir de antihistaminik tarzı kremler kullanabilirsiniz eczaneye danışıp

Epilator derken normal cımbızlı olandan değil sanırım, yani resme bakınca sanki traş makinesi tarzı bir şey kullanmışsınız.

Edit: Epilasyonu epilatör anladım:silah:
Mantarkafa Mantarkafa iyi ki varsın. Yine teşekkürler:-)

Ben bacaklarımı malesef ki jiletle alıyorum ve kaşıntı kızarma çözümünü medacasol kreminde buldum yine de eczaneye danışın

Jiletten sonra yeni gectiysende olabilir benimde oluyordu kil koklernden gelen birsey sanrm ama deri alisnca olmuyor bende bacakrmı alirdim cikarken kil kokleri yarılıyor sanki acaba ters fln mı alıyorsun benim sonradan gecti

Neden epilasyndan sonra tras anlamadım?
Yok yanlış yaZmışım süeş
Şey olabilir , Epilasyon öncesi traş ediliyor sonra epilasyon yapıyorlar ya , cümle yanlış kurulmuş olabilir diye düşündüm ben ama :)
aslında önce epilasyon aletiyle alıp sonra daha pürüzsüz olan diye jiletle geçiyorum üzerinden :) çok küçük kıllar için

Canım benimde epilasyon sebebiyle hep sıkıntım oluyordu, çareyi lazerde buldum.
Zaten başlayacakmışsın.
Şu anki durumu kurtarmak için de antihistaminik bir krem kullanabilirsin.
Ancak jilet vurmamaya çalış...
Kıllar sertleşiyor ve çıkmak için derine zarar veriyor, o kaşıntının sebebi bu...

Back