• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilasyon sonrası hamam otu tozu

mavis81

acının ödülü deneyimdir
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2009
2.997
14
318
İçel Mersin
kızlar başka sayfada bunu sormuştum ama sanırım pek ziyaret edilmediği için cevap alamadım şansımı birde burada denemek istiyorum.arkadaşlar nette gezerken bir yazıyla karşılaştım epilasyon sonrası hamam otu tozunu 1 dk kadar bacaklarda bekletip kıl köklerine etki edip ortalama 1-1,5 yıl içinde tamamen yok olduğunu söylüyorlar.bitkisel içerikli bir kitapta okumuş yazan kişi ve uygulamış tamamen kurtulmuş.bu yöntemi uygulamış birisi varmı aranızda sizce denemeye değermi?

denemedim görmedim ama bu hamam otu tozu bitkisel değil kimyasal diye okudum bi sitede bende kullanmayı düşünmüştüm ama nerden alacağımı bilmediğim için sanırım artık vazgeçtim.. karınca yumurtası yağını kullansak acaba yine de kurtulabilirmiyiz? fikri olan

o tozu tüy dökücü olarak kullanan var

ama bitkisel bir şey değil, kimyasal diye biliyorum.

ve de iğrenç bir kokusu olduğunu

epilasyon sonrasında kullanımını ilk kez sizde duydum:emir_bebek:

ığrenç bir kokusu var omum ya..Ben 4-5 kez kullandım geçen yıl ama direk kılların üstünden uyguluyordum öyle bile çok yakıyordu.Epilasyondan sonra mahveder bence,çünkü cidden çok acıtıyordu.Dayanabilirseniz kokusuna ve acısına deneyin ama.
Karınca yumurtası yağının da bir etkisi olduğunu sanmıyorum ben.
Denemediğim şey kalmadı sanırım ama yok valla.Belki de uzun zaman kullanmak gereklidir.

bende kokusu kötü diye biliyorum ama bi tanıdığım kullandı ve tüylerin azaldığını söylüyor

Ya o tüy dökücü krem gibi iyi de,bir kaç kere kullandım nefes alışımı bile etkilemişti.Çok keskin birşey yanii eyvahedigeldismile

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sakın kullanmayınnn.sadece tüyleri döküyor,bildigin tüy dökücü gibi.amaa iğrenç kokuyoo.sakın yapmayın arkadaslar.hayır tüy falan azaltmıyo.lütfen lütfenn yapmayın

bende bacaklarimi makineyle aldiktan sonra limon surmustum bi keresinde. biraz yanmisti bacaklarim. bu aciya dayanabildigimi gorunce bikini bolgemi temizledikten sonra da limon surdum ufff cok feci yandi ve kabardi garibim :(((

hamam otu tozuna gelince. nasil biseydir hic bilmem ama sanirim kuzenimin anlattigi zirnik denilen toz oluyor sizin kastetdiginiz. eger hamam otu benim zirnik diye bildigim toz ise, gercekten tuy dokucu etkisi yapmaktan baska bi faydasi yok. yani kalici bi kurtulma saglamiyor diye biliyorum maleseff

hamam otu tozu eski zamanlarda hamamlarda kullanılan bitkisel bir tüy dökücü. eşim nerdeyse 1 yıldır kullanıyor kıllarını dökmek için. inanın azaldı. bende bir kaç defa denildiği gibi epilasyondan sonra bacaklarıma denedim ama mahvetti çok yakıyor ve yanık gibi oluyor. bence bizim vücudumuza uygun değil. tala karınca yumurtası yağını düzenli kullanınca fayda ediyor. ama düzenli kullanamıyorum:D

hamam otu tozunu suyla karıştırdığımız kabın önemi varmı mesela metal mi porselenmi cammı plastik mi ne olmalı ne ?????? çünkü saç boyası yaparken kesinlikle plastik kapta yapılır yani bunun da bi inceliği varmıdır acaba sırf bunu merakımdan deneyemiyorum... hani metalle porselenle falan etkileşime girermi ?? yada cam kasede yapsam nasıl olur acil cevappppppppppppppppppppppppppp:52:

Back