• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon makinesi vs acil bilgi tahris

Andyou

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2018
4.237
4.208
133
Merhaba ilk kez buraya konu aciorum daha önce agdaya arada gidiodum ama evlendigimden beri kendi kendine almaya calisiorum esim izin vermio koltuk altimi ve özel bolgeyi agdayla alamiorum epilasyonla koltuk altimi aliorum ama bi koltuk altim hep tahris oluo cok acio nie bilmiorum heleki paketi ustunu aliom altini hic dayanamiorum bilgisi olan varmi herkeze soramiorum utaniorum kadin doguma gidicem ve nasil en acisiz alabilirim ? Ve koltuk altima nasil bi cözum bulucam surekli kipkirmizi oluo kipirdatamiorum temizliorum makineyi surekli yagla vs ama yinede sag taraf hep bole oluo napcam bilemedim ewde nasil özel bolgeyi alabilirim ?
Kusura bakmayin bole anlattigim icin ama cok utaniorum ya.

Eşinizi ikna edip epilasyona ya da agdaya gidin bence. Evde saglıklı bir şekilde alabileceginiz tek cozum jilet gibi o da bir süre sonra erkek yüzü gibi günlük olarak traş ister duruma geliyor

Eşinizi ikna edip epilasyona ya da agdaya gidin bence. Evde saglıklı bir şekilde alabileceginiz tek cozum jilet gibi o da bir süre sonra erkek yüzü gibi günlük olarak traş ister duruma geliyor
Bikini bolgesi harici sagolsun kardesim cozumu buldu 😁kuoaforum kardesim olcak 😁😁

Back