- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
- 358
- Konu Sahibi seyrekyagmur
-
tüy dökücü ve şu hazır ağda bantlarından kullanıyorum.ben dermotoloji doktoruna sordum lazeri herhangi bi sağlık sorunu olmuyomuş gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi.bide emla krem varmış ağdadan 2 saat önce sürüyosun ağda yapacağın bölgeye sonra orası uyuşuyo ağda alırken hiç bişi hissetmiyosun aldıktan sonrada tüy azaltıcı krem sürersen ortalama 6-8 ayda gözle görülür bi şekilde azalıyo
makine jiletten farkı yok çok sert çıkarıyor yaptım bıraktım ağda kullanırsan şekersiz saf olanından sir yani zamanla tüyler inceliyor azalıp seyrekleşiyor çok geç çıkıyor ağdanın tekniğini bilmekte çok önemli tek seferde aynı yere 1den fazla yapmamak şartıyla çok hızlı aşağıdan yukarı doğru hızlıca çekeceksin veya işin uzmanı kuafore yaptırtacaksın ben kendim bu yöntemi kullanıyorum çokta memnunum artık kıllar çıkınca yürümede sert kılların bacak arama batması derdi yok kaşıntı yok lazerde siyah kıllarda çok etkili ışınlar bu kılları hemen tanıyor kıl köklerini yakıyor imkanın varsa yaptır
aydan aya tüylerinizin azaldığını görüp mutlu olduğunuz tek yöntem =sir ağda öneririm
kesinlikle lazer diyorum,2 yıl oldu yaptıralı,benden rahatı yok :) artık batık,sivilce de yok, tüylerim çıktı şunu giymiyim bunu giymiyim derdi de...maddi imkanı olana şiddetle tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?