• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon Makinesi mi ? Ağda mı ? Lazer mi ?

seyrekyagmur

Başlangıç: 74 Hedef: 67
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2007
3.522
6.512
358
Kızlar ben jilet kullanıyorum ne yazıkkii ve çok berbat oluyor :1no2: Lazer istiyorum tek genital yalnız sağlık açısından önerilmiyor çünkü kıl ın oluşması gerekiyor ter bezleri ve toksinler açısından. Kökten kurutulduğunda vücut kendini arındıramıyor ama çokta büyük kolaylık olurdu olsaydı da bilmiyorumkismile Ağda yı 3 yıl kullanmıştım cidden esnetiyor eti ya da ben çamsakızı kullandığım için oldu bilmiyorum..Makine içinde jiletle birebir genital bölgeye yapılması zor diyorlar. Kızlar sizden bu yüzden tavsiye bekliyorum siz neleri tercih ediyorsunuz ??:kahve:

tüy dökücü ve şu hazır ağda bantlarından kullanıyorum.ben dermotoloji doktoruna sordum lazeri herhangi bi sağlık sorunu olmuyomuş gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi.bide emla krem varmış ağdadan 2 saat önce sürüyosun ağda yapacağın bölgeye sonra orası uyuşuyo ağda alırken hiç bişi hissetmiyosun aldıktan sonrada tüy azaltıcı krem sürersen ortalama 6-8 ayda gözle görülür bi şekilde azalıyo

makine jiletten farkı yok çok sert çıkarıyor yaptım bıraktım ağda kullanırsan şekersiz saf olanından sir yani zamanla tüyler inceliyor azalıp seyrekleşiyor çok geç çıkıyor ağdanın tekniğini bilmekte çok önemli tek seferde aynı yere 1den fazla yapmamak şartıyla çok hızlı aşağıdan yukarı doğru hızlıca çekeceksin veya işin uzmanı kuafore yaptırtacaksın ben kendim bu yöntemi kullanıyorum çokta memnunum artık kıllar çıkınca yürümede sert kılların bacak arama batması derdi yok kaşıntı yok lazerde siyah kıllarda çok etkili ışınlar bu kılları hemen tanıyor kıl köklerini yakıyor imkanın varsa yaptır

tüy dökücü ve şu hazır ağda bantlarından kullanıyorum.ben dermotoloji doktoruna sordum lazeri herhangi bi sağlık sorunu olmuyomuş gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin dedi.bide emla krem varmış ağdadan 2 saat önce sürüyosun ağda yapacağın bölgeye sonra orası uyuşuyo ağda alırken hiç bişi hissetmiyosun aldıktan sonrada tüy azaltıcı krem sürersen ortalama 6-8 ayda gözle görülür bi şekilde azalıyo

evet emla kullandım 3 yıl ağda kullandım ama sarkıtıyor gibime geliyor bilmiyorumkismile lazeri iyi bi araştırmam gerek

makine jiletten farkı yok çok sert çıkarıyor yaptım bıraktım ağda kullanırsan şekersiz saf olanından sir yani zamanla tüyler inceliyor azalıp seyrekleşiyor çok geç çıkıyor ağdanın tekniğini bilmekte çok önemli tek seferde aynı yere 1den fazla yapmamak şartıyla çok hızlı aşağıdan yukarı doğru hızlıca çekeceksin veya işin uzmanı kuafore yaptırtacaksın ben kendim bu yöntemi kullanıyorum çokta memnunum artık kıllar çıkınca yürümede sert kılların bacak arama batması derdi yok kaşıntı yok lazerde siyah kıllarda çok etkili ışınlar bu kılları hemen tanıyor kıl köklerini yakıyor imkanın varsa yaptır

ağda da büyük kolaylık azaltıyor büyük ihtimal lazer olur gibi

epilatörün jilet gibi olduğu konusuna katılmıyorum, ben yıllardır epilatör kullanırım bacaklarımdaki kıllar çok inceldi mesela, genitalde yaparken çok can yakıcı oluyo ama kalınlaştırdığı yanlış, öle bişey yok... imkanın varsa lazer en güzel töntem bence, çünkü ağdada da epilatörde de tüyler çıkarken mecburen uzamasını bekliyosun ve çok rahatsız edici bi durum bu...

epilatörle aldıktan 10-12 gün sonra çıkmaya başlıyo ama 16-17 gün sonra tekrar alınabilecek kıvama geliyo, ben de sirde de aynı şekilde oluyo bu arada, kişiden kişiye değişir, öle 4 hafta etkili felan ben göremedim açıkçası:) hem yapış yupuş uraşmıyosunuz ağdayla, hele yaz günleri ağda beni sinir ediyo, yalnız epilatörle daha önce hiç almadıysanız başlarda çok can yakıcı oluyo hele de genital bölgede ama sonra sonra alışıyosunuz, bide benim epilatör acıyı azaltıyo cidden...

ama paraya kıyıp lazere gidicem inş, sadece genital konusunda kararsızım, lazerin nası olduğuna dair bi fikrim yok ama heralde o bölgeyi görüyodur lazer yapan kişi ben utanıyorum açıkçası...

:hulya: bayan olmak ne zor yaa bide koltuk altı da çok çıkıyorr sizde de öyle oluyor muu orası ağda ve makine de daha acıyor bende

kesinlikle lazer diyorum,2 yıl oldu yaptıralı,benden rahatı yok :) artık batık,sivilce de yok, tüylerim çıktı şunu giymiyim bunu giymiyim derdi de...maddi imkanı olana şiddetle tavsiye ederim :)

kesinlikle lazer diyorum,2 yıl oldu yaptıralı,benden rahatı yok :) artık batık,sivilce de yok, tüylerim çıktı şunu giymiyim bunu giymiyim derdi de...maddi imkanı olana şiddetle tavsiye ederim :)

Sağlık yönünden problem olmaz değil mi ? Ben tek genital bide kol altı düşünüyorum ne kadar sürer biliyor musunz ?

Cevabım çok net olarak hiç birisi. Zira en etkili yöntem 100 yıldan uzun süreli bir geçmişe sahip olan İĞNELİ EPİLASYON yöntemidir. Sadece biraz sabır ve işinin eğli bir uzman bulmak şartıyla tabii. sağlıcakla kalın.

kızlar epilasyon aleti niçin artırıyor deniyor. Hadi sır ağda da şeker yok diye (diğer ağdada var) kılı beslemediğinden azaltıyor. Ama epilatörde de şeker yok. Yani niçin epilatör artırıyor da sır ağda azaltıyor?

Değerli kardeşim, azalma ancak kıl kökünün tahrip edilip kökün üretim yapmasının engellenmesi ile sağlanır. Kıl kökü tahrip edilmeden yapılan tüm uygulamalarda kökün uygulamaya karşı tepki gösterecek olması nedeni ile arttma ya da kılın kalınlaşması gibi sonuçlar alınacaktır. sağlıcakla kal.

aslında en temizi ve kökteni lazer.. oda olmadı ağdaa .) ama işte ağda yapabilmek içinde bi süre beklemek gereklii kısa tüyleri almıyor. pratiklik açısından da oyuzden epilasyon makinesi:)

Bende herhalde epilasyon aleti alacağım. Kimse sır ağdanın niye azaltttığını epilasyon aletinin neden çoğalttığını söylemiyor. En pratiği epilasyon aleti gibi gözüküyor...

Back