• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon makinası hakkında kararsızım.Önerileriniz nelerdir?

generous

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2011
109
-1
0
Hatay
Günlerdir araştırıyorum yorumlarınızın belki de %95ini okudum. Başta Braundan elemekle hata yapmışım çünkü kullananların yarısının sonradan memnun olmadığını gördüm ve Philipsin seramik cımbızlı epilasyon aletinden almaya karar verdim. İnceledim ve 65 serisinin seramik olduğunu anladım.

1- 6572 (traş başlığı var, bikini bölgesi ve koltuk altında kullanılıyor) (teknosada şu an 150TL)

2- 6574 (traş başlığı yerine pille çalışanını yapmışlar, bikini bölgesi, koltuk altı ve ayrıca yüz için kullanılıyor) Nerden alabilceğimi netten bulamadım ama fiyat aralığı 200-300TL civarı...

Kızlar bu 2.si cidden yüz için kullanılsa bi zararı olmaz mı? Tamam seramik falan ama traş başlığıyla bu pilli arasında nasıl fark olabilir? Traş başlığı seramik değil sanırım. Ayrıca bu traş başlığı bildiğimiz jilet mi? Eğer öyleyse tüylerimizi çoğaltmaz mı? :s

En önemlisi de 6574e yaklaşık 50TL fazladan vermeye değer mi? Malum öğrenci insanlarız 50 50dir benim için :((

Yorumlarınızı merakla bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Hepinizi öptümmm...
:kkk:

Son düzenleme:
tatlım sakınn traş başlığını yüzünee değdirme .normal jiletten farkı yokkk çokk sertt çıkarıyorrr.. sakın ola denemee..

yiğenim denemişti ordan biliyorum çok kötü bi görüntü veriyor
ayrıca koltu altına ve bikini bölgenede deneme acayip kaşıntı ve bölgesel çoğalmaa oluyor.

Canım teşekkür ederim ilgin için. Yüzüme denemeyim bari haklı buldum seni.

Ben zor durumda kaldığımda annemin makinesini koltuk altı ve bikini bölgeme kullanmıştım bi kaç kez. Koltuk altım benim tahriş oluyor gece kollarım havada uyuyorum makine kullanınca. Belki seramik cımbızlar yapmaz diye düşünmüştüm. Bikini bölgesi için farkını bilemiyorum annemler küçükken ilk kuaförde sir ağdayla aldırmıştı o gün bugündür ben ağda yaparım ama makine çoğalttı mı bilemedim.

O zaman düşündüm de 6572 bile değil 6570 alırım traş bıçağını pek kullanamıcam dediğin gibi bacaklarım için alıcam ağdayla uğraşamıyorum bacak için.

Öpüyorum senii...:16:

Son düzenleme:
makina ile alınca benimde tahriş oluyor.kızarıklığı da kalıyordu 2 gün felan.şimdi almadan önce o bölgeye bebe pudrası döküyorum.bolca ama bembeyaz oluyor her yer :52: o şekildeyken alınca ne tahriş oluyor ne kızarma 2 seferdir denedim süper oldu yaa. bir deneyin isterseniz :32:

makina ile alınca benimde tahriş oluyor.kızarıklığı da kalıyordu 2 gün felan.şimdi almadan önce o bölgeye bebe pudrası döküyorum.bolca ama bembeyaz oluyor her yer :52: o şekildeyken alınca ne tahriş oluyor ne kızarma 2 seferdir denedim süper oldu yaa. bir deneyin isterseniz :32:

Güzel fikir mutlaka deniycem hem bikini bölgesinde de işe yarayacağını düşünüyorum :) Tşk.lerrr

Son düzenleme:
Valla canım sana şunu söyleyeyim Philipsin ilk seramik makinesi çıktığında almıştım ve tüyleri keserek aldığı için geri gönderdim braun aldım 1 sene kullandım kenarda duruyor. Sana tavsiyem ağda makinesi alman 30-40 lira birşey ağda ısıtıcısı ağda kartuşu ve temizleme yağı ile birlikte satılıyor 5 llirayada ağda bezi alırsın 4-5 metrelik 50 liraya ömür boyu kullanıcağın bi makinen olur ayrıca sadece her ay kartuş alıcaksın oda 3 lira en fazla inan en iyisi. tüylerini azaltır ve uzun süre çıkmaz. Çok rahat bir alışınca kopamazsın bile. Hiç makineyle falan uğraşma. Makine aynı çıkartır ama ağda azaltır ve inceltir cnm :)

canım ben uzun yıllardır braun kullanıyorum ve şimdi de philips seramik başlıklı aldım..çok memnunum..tüyler zamanla azalıyor ve ben artık 2 ayda bir makine kullanıyorum..ağdadan daha rahat ..ben 20 yıldır kullanıyorum makineleri..philipsin seramik başlıklısı kökten alıyor ve çok güzel..kızarıklık da yapmıyor ..tavsiye ederim..

Back