epilasyon derdi sorunu(ACİLL)

nurcan51

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2015
19
2
Merhaba arkadaşlar kardeşimin epilasyon sorunu var. 9 aydır komple ütüleme yöntemi diod makinasıyla tedavi oluyor. Paketini bize sormadan üniversitedeyken açtırmış. Ve hiç bir hormon testi yaptırmadan vs. tedaviye başlamıştı. Ancak 9 ay olmasına rağmen tüylenme sorunu devam ediyor tabi tüylerin bazıları inceldi ama her kökten çıkmaya devam ediyor. Gittik neden böyle diye kafanıza takmayın seans sonuna kadar bitecek dediler. Ancak bacaklarda tüylenme hala var ve kardeşimin göğüs arasında kıllanmalar var hormon bozukluğu olabilirmi sizce. 1200 tl ye yakın para ödüyor sonuç alamazsa tüketici haklarına başvurabilirmiyiz.

ya zaten lazer kesinkes tuylenmeyi bitirmez ki?
kokleri zayiflatir, cikmasini geciktirir, sen bitti zannedersin ama asla tamamen bitmez tabi ki,
benimki lazerden sonra zayifladi ama bitmedi, bitecegini de sanmiyorum.
seanslarca gidip bittigini zannedenlerinde bir kac yill sonra geri geliyor zaten, mesela ozellikle hamileliklerde.

anladım canım. bazılarıda epilasyon yaptırdım bitti kaç sene oldu çok rahatım diyenlere çok şaşırıyorum.

hormon testi yaptırsamıki yada epilasyonu yarıda mı kesse çok kararsız okadarda para sayıyor geninal+bacak ve k.altına

Ben de konudaki aciliyetini anlayamadım. Neredeyse koltuk altım için 2 sene gittim, ilk başta bitti gibi geldi ama şimdi yeniden çıkmaya başladı. Kimse size biteceği garantisini veremez, eğer veriyorsa da yalan söylüyordur. Tüketici hakem heyetine başvurduğunuzu varsayıyorum, uzman olarak kimi görevlendirecekler? Görevlendirilen uzman hmm tüyler bitmemiş parayı geri verin mi diyecek? Siz yazılı bir belge imzalamadığınız sürece bir şey kanıtlayamazsınız sadece git gel evrak işi sinirleriniz bozulur.

Ya hu oncelikle dusunmeniz gereken sey kardesinizi bi endokrine goturmek olsun.
Tüketici hakları ne su an?

açıkcası kardeşim trabzonda okuyor. Ben evliyim çalışmıyrum pek yardımım dokunamıyor elimden geldiğince yardımcı olmaya calısıyorum tabiki. Babamın maaşı belli kardeşimde kendince partime çalışıp biyandan kııllarından bunalıp uğraşamadığı için böyle bir işe kalkıkışıyor. Paramda boşuna gitmese değse bu işe diye yakınıyor. Anlıyacağınız

Son düzenleme:
K.bakmayın bu sitede yeniyim. 6 aylık kızım var onunla uğraşmaktanda pek giremiyorum siteye bana yorum yapılmayacağını düşünürekten acil diye yazdım.

Utuleme tekniginde sonuc alinmiyor diye biliyorum gidip Alex yaptirsaydi 3 4 seans sonra yarisina yakini gitmis olurdu. Ipl utuleme bunlardsn sonuc cikmiyor. Ben bes sene once bacagimi koltuk altimi yaptirdim temiz gayet ve de cikmadi.

Utuleme tekniginde sonuc alinmiyor diye biliyorum gidip Alex yaptirsaydi 3 4 seans sonra yarisina yakini gitmis olurdu. Ipl utuleme bunlardsn sonuc cikmiyor. Ben bes sene once bacagimi koltuk altimi yaptirdim temiz gayet ve de cikmadi.
evet herkezde alex makinasını çok övüyor. artık olan oldu

herkeste bitmiyor merak etmeyin gittiği yere kadar gitsin azalır ineliyr ama birde hormon testine baktırması tabiki iyi olur

arkadaşlar bu konu rahatsız edici oldu sanırsam acil konu başlığından dolayı. sorumlu editör arkadaşalara nasıl haber verebiliriz bu konun silinmesi için zaten 2 tane aynı konu başlığı olarak yanlış açmışım.

Canım 9 seans sonu hala bitmemesi çok saçma FDA ONAY BELGESİ sorsun gittiği yere diod sistemin taklit olanı çok var .Bana 6 seansda %80 garanti verdiler 2. seans gecen ay bitti çoğu gitti sanki

banada saçma geldi bazı yerlerde insanların saflığından yararlanarak kandırıyorlar. Kardeşimede 12 seansda demişler. Saol canım söyliyim bide onu sorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…