Arkadaşlar merhaba sizlere bir konuda danışmak istedim.3 hafta önce epilasyon cihazı ile bıyıklarımı almaya çalıştım.(normalde annem sir ağda ile alırdı.Yurtdışında olduğum için ben bu fikri uyguladım )Daha sonra işlem bittikten sonra aşırı bir yanma hissettim ardından kızarıklık.Ertesi gün aynaya baktığımda kızarıklık daha da belirgin olmuştu.Yanma hisside artmıştı.Acısından duramıyordum neredeyse.Doktora gittim bir krem verdi yurtdışında yaşadığım için burada hangi krem iyidir bilmiyorum.Kremi uyguladım kabuklanıp düştü.Doktora sorduğumda iz kalmayacağını söyledi.Dün akşamda eczaneye gittik eczacı bu kremin güçlü olduğunu iz kalmayacağını söyledi.Eğer öyle ise neden hala gitmedi bu yara.3 hafta geçmesine karşın hala küçük bir parça kızarıklık duruyor kafayı yiyeceğim iz kalacak diye korkuyorum.Hayatta en önem verdiğim şey cildimdir birde beyaz tenli olduğum için belirgin duruyor gün ışığında sizce iz kalırmı.Böyle bir işe kalkışan arkadaşlar varmı aynı sorunu yaşayan.Gerçi eminim kimse böyle dahice birşey yapmaz (benim dışımda ) aynı sorunu yaşayan varsa ve bana cevap yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkür ederim..
bazı ciltler daha hassas olabiliyo..bende beyaz tenliyim ve ilk sir ağdayla bıyık aldırdığımda o kısımda bıyık şeklinde neredeyse 10 tane sivilce çıkmıştı geçmeside biraz sürdü ama sonunda iz kalmadı tabii..sendede kalıcağını sanmıyorum geçmiş olsun
Teşekkür ederim morelim az da olsa düzeldi çok korkmuştum iz kalacak diye.Doktora gittiğimde birde güldü bana sanki ne varsa gülecek inşallah kısa sürede geçer