Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Epilasyon cihaz öneri
- Konu Sahibi hennur
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Merhaba ben philips lumea ıpl kullanıyorum 3 senedir ve memnunum gerçekten büyük rahatlıkmış tavsiye ederimama düzenli yapmanız gerekiyorMerhabalar,evde lazer epilasyon aleti almak istiyorum ama bu konuda hiç deneyimim olmadığı için deneyimi olanlar yardımcı olabilir mi?
Rica ederimm tüyler zamanla tamamen bitiyor özellikle bacaklarda çok etkili her bölgeye kullanabilirsiniz ama özel bölge tüylerini azaltsa da tam bitirmeyebiliyormuş benimkini bitirdi ama genel olarak yorumlar bitirmediği yönündeydi haberiniz olsunzararı da yokCevapladihiniz için teşekkür ederim, peki Tüylerde azalma oluyor mu acaba ve tüm bölgeye kullanılabilir mi? Ayrıca zararı var mıdır ?
Teşekkür ederimRica ederimm tüyler zamanla tamamen bitiyor özellikle bacaklarda çok etkili her bölgeye kullanabilirsiniz ama özel bölge tüylerini azaltsa da tam bitirmeyebiliyormuş benimkini bitirdi ama genel olarak yorumlar bitirmediği yönündeydi haberiniz olsunzararı da yok
Rica ederim bir sorunuz olursa cevaplarım yineTeşekkür ederim
Merhaba bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum uygunsa beni de aydınlatır mısınız aynı üründen bende aldım ama çok sık almıyorum diye mi bilmiyorum dökülme yaşayamıyorum sizler ilk aldığınızda kaç zaman arayla bir daki lazeri yapıyordunuz ve öncesinde jiletle mi alıyorsunuzMerhaba ben philips lumea ıpl kullanıyorum 3 senedir ve memnunum gerçekten büyük rahatlıkmış tavsiye ederimama düzenli yapmanız gerekiyor
Merhaba tabiki yardımcı olurumMerhaba bende bu konu hakkında bilgi almak istiyorum uygunsa beni de aydınlatır mısınız aynı üründen bende aldım ama çok sık almıyorum diye mi bilmiyorum dökülme yaşayamıyorum sizler ilk aldığınızda kaç zaman arayla bir daki lazeri yapıyordunuz ve öncesinde jiletle mi alıyorsunuz
Evet öncesinde jiletle aldım ve ben uygulamanın beni yönlendirdiği aralıklarda uyguladımphilips lumea diye bir uygulaması var oraya cihazınızı giriyorsunuz ne zaman ve nasıl yapacağınızı anlatıp yönlendiriyor
İlk başladığınızda 2 hafta da bir yapıyorsunuz tüyler iyice azaldığında 4 haftaya çıkıyorsunuz
Sonra zaten tüyler bitiyor bu sefer rötuş aşamaları başlıyor mevcut durumu korumak içinbu aşamada bitince artık 6 aya kadar tüysüzlük devam ediyor tabi vücuttan vücuda değişiyor
Tekrar tüy çıktığını görürseniz muhtemelen orayı atlamışsınızdır tekrar rötuş aşamasına başlayabiliyorsunuz bu şekilde
Bir de ben de dökülme yaşamamıştım uygulamanın dediği zamanlara birebir uydum ve zamanla tamamen bitti
Çok teşekkür ederim kesinlikle tavsiyenize uyacağım uygulamadan haberim var kullanıyorum pek anlayamıyordum istediğim tarihe vermiyordu ama tekrar inceleyip uygulayacağımMerhaba tabiki yardımcı olurum
Evet öncesinde jiletle aldım ve ben uygulamanın beni yönlendirdiği aralıklarda uyguladımphilips lumea diye bir uygulaması var oraya cihazınızı giriyorsunuz ne zaman ve nasıl yapacağınızı anlatıp yönlendiriyor
İlk başladığınızda 2 hafta da bir yapıyorsunuz tüyler iyice azaldığında 4 haftaya çıkıyorsunuz
Sonra zaten tüyler bitiyor bu sefer rötuş aşamaları başlıyor mevcut durumu korumak içinbu aşamada bitince artık 6 aya kadar tüysüzlük devam ediyor tabi vücuttan vücuda değişiyor
Tekrar tüy çıktığını görürseniz muhtemelen orayı atlamışsınızdır tekrar rötuş aşamasına başlayabiliyorsunuz bu şekilde
Bir de ben de dökülme yaşamamıştım uygulamanın dediği zamanlara birebir uydum ve zamanla tamamen bitti