B busraxd Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Haziran 2014 5 0 22 Haziran 2014 Konu Sahibi busraxd #1 Bayanlar epilasyon ne zaman yapilirsa doğru olur ? Son düzenleme: 22 Haziran 2014
zeyzey3428 Olduğu kadar, olmadığı kader. Kayıtlı Üye 6 Haziran 2014 6.484 3.432 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi busraxd #2 busraxd .!.: Bayanlar epilasyon ne zaman yapilirsa doğru olur ? Genişletmek için tıkla... ben duştan önce yapıyorum
busraxd .!.: Bayanlar epilasyon ne zaman yapilirsa doğru olur ? Genişletmek için tıkla... ben duştan önce yapıyorum
turtle88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 1 Mayıs 2014 196 53 1 Temmuz 2014 Konu Sahibi busraxd #3 Epilasyonla duş arasında en az iki saat olmalı. Çünkü epilasyondan sonra tüm gözenekler açık ve mikrop kapmaya müsait bir haldedir. Bu sebeple iki saat geçtikten sonra yaparsanız sizin için daha iyi olur. tapatalk by samsung note 2
Epilasyonla duş arasında en az iki saat olmalı. Çünkü epilasyondan sonra tüm gözenekler açık ve mikrop kapmaya müsait bir haldedir. Bu sebeple iki saat geçtikten sonra yaparsanız sizin için daha iyi olur. tapatalk by samsung note 2