güzelmiş tatlımda fiyatıda güzelmiş
canım ben 10 yıl önceki makinayı kullanıyorum.görsen hala taş gibi.ama dişleri çok içerde kısa tüyleri almıyor bu yüzden değiştirmek istiyorum.braunun hangi modeli seninkiBraun dan memnunum. Önceki dephilips ti ondandır memnundum fakat bir süre sonra ısınıyordu. Gerçi 4 yıl önceki teknolojiden bahsediyorum. Normal olabilir
işte böyle bişey istiyorum bende canım.en fazla 150 liraya kadar alabilirim.Bak bu benimkine benziyor.
http://www.n11.com/braun-silk-epil-soft-perfection-3270-P19902213
şekerim eşim bu gösterdiğinden bide farklı bi model daha var ondan alalım diyor.sanki anlar modeldenBiraz tuzlu ama bi kere ver, ömürlük kullan :) Garanti verebilirim, memnun kalirsin
Ben Rowenta AquaPerfect Soft aldım geçen hafta, çok da memnun kaldım, duş altında kullanılabilmesi büyük rahatlık.. Bir de ışığı sayesinde en küçük tüyleri bile görebiliyorsunuz, masaj başlığı, peeling başlığı falan da var. Tavsiye ederim.kızlar dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.epilasyon aletim miladını doldurdu yeni bir epilasyon aleti almak istiyorum.araştırıyorum ama karar veremedim.en güzeli sizlere sormak.sizin epilasyon aletinizin markası,modeli ne?memnun musunuz?
Kızlar düzeltme yapıyorum konuya.bugün aldım http://www.n11.com/braun-5280-epilator-braun-fg-1100-tuy-alici-P12789635 bi bakın sizce nasıl.aldım artık gerisi şans :)
Ben Rowenta AquaPerfect Soft aldım geçen hafta, çok da memnun kaldım, duş altında kullanılabilmesi büyük rahatlık.. Bir de ışığı sayesinde en küçük tüyleri bile görebiliyorsunuz, masja başlığı, peeling başlığı falan da var. Tavsiye ederim.
Canım bu duş altında kullanılmıyor ama geri kalan özellikleri aynı.inşallah iyidir yorumları güzel.Ben Rowenta AquaPerfect Soft aldım geçen hafta, çok da memnun kaldım, duş altında kullanılabilmesi büyük rahatlık.. Bir de ışığı sayesinde en küçük tüyleri bile görebiliyorsunuz, masaj başlığı, peeling başlığı falan da var. Tavsiye ederim.
Hayırlısı, inşallah memnun kalırsınız :)Canım bu duş altında kullanılmıyor ama geri kalan özellikleri aynı.inşallah iyidir yorumları güzel.
Teşekkür ederim canım inşallah :)Hayırlısı, inşallah memnun kalırsınız :)
teşekkür ederim ben nereye açacağımı bilememiştimkonunuzu ilgili bölüme taşıyorum.
bilginize
kızlar dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.epilasyon aletim miladını doldurdu yeni bir epilasyon aleti almak istiyorum.araştırıyorum ama karar veremedim.en güzeli sizlere sormak.sizin epilasyon aletinizin markası,modeli ne?memnun musunuz?
Kızlar düzeltme yapıyorum konuya.bugün aldım http://www.n11.com/braun-5280-epilator-braun-fg-1100-tuy-alici-P12789635 bi bakın sizce nasıl.aldım artık gerisi şans :)
Çok memnunum :) en kısa tüyleri bile kolayca alıyor.hiç acıtmıyorBende alıcam epilasyon aleti karar veremedim senin aldıgına baktım memnunmusun peki ?
Çok memnunum :) en kısa tüyleri bile kolayca alıyor.hiç acıtmıyor
merhaba.geç gördüm yazınızı kusura bakmayın.bikini bölgesi içinde uygun.ben rahatlıkla kullanıyorum.ışığı olduğu için ufacık tüyleri bile gösteriyor.cımbızlarıda çok kaliteli.nokta kadar tüyü bile alıyor.koltuk altı içinde uygun.şüphe etmeden alabilirsiniz.bende önceden ağda yapıyordum ama bu makinayı aldığımdan beri ağdaya hiç gerek duymadım.Merhaba Pınar hanım. Bende yarın yada sonraki gün hemen bir ürün alacağım. Viyanada'yım. Şuan burda "çok iyi" yıldızla geçmiş ürün sizin aldığınızdan saturn de de media markt da da neredeyse tükenmek üzere.. yinede size de sormak istedim alalı 1 yıl olmuş sizin sanırım. nasıl memnunmusunuz? var mı herhangi bir sıkıntı ben zaten normalde ağda yapıyordum koltuk altıma bacaklarıma ama ben bikini bölgemi aşırı kilodan alamıyorum maalesef TR de kızkardeşim kuafördü komple hep ona ağdamı yaptırırdım, kaş bıyık aldırırdım rahattım... şimdi burda henüz kuaför bulamadım herhangi birinede gitmek istemediğim için mecburen iş başa düştü. Çok da para harcamak istemiyorum tatil için para biriktiriyorum. 5280 koltukaltı, bikini bölgesi ve bacaklar için uygun değil mi? en minik tüyler hemen çıkıyor bende ağdadan sonra 2-3 günde çıkıyorlar((( onları cımbızlamak ve jiletlemekten bunaldım bu ürün onları alıyor mudur gerçekten en büyük soru bu? çok teşekkürler inş hemen görür cvp verirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?