Ne yapalim dogalmi gezelim anlamadim ki?Ne kadar teknolojik olsalar da şu aletler aslında derin ilkelliğimizin göstergesi gibi.
İlkel yani. 'Kadınlar hala kıllarını yoluyor, sene 2014'.
Edit: yani adamlar uzaya gitti, bizim kıllara kalıcı çözüm bulamadılar manasında dedim.
Modelini bilmemde philipsten sasmayin derim.9yil once epilator ve sac duzlestirici aldim philips hala tas gibiler.kızlar dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.epilasyon aletim miladını doldurdu yeni bir epilasyon aleti almak istiyorum.araştırıyorum ama karar veremedim.en güzeli sizlere sormak.sizin epilasyon aletinizin markası,modeli ne?memnun musunuz?
kalıcı çözüm var oda lazer.onada gerek duymuyorum şuan içinNe kadar teknolojik olsalar da şu aletler aslında derin ilkelliğimizin göstergesi gibi.
İlkel yani. 'Kadınlar hala kıllarını yoluyor, sene 2014'.
Edit: yani adamlar uzaya gitti, bizim kıllara kalıcı çözüm bulamadılar manasında dedim.
Modelini bilmemde philipsten sasmayin derim.9yil once epilator ve sac duzlestirici aldim philips hala tas gibiler.kızlar dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.epilasyon aletim miladını doldurdu yeni bir epilasyon aleti almak istiyorum.araştırıyorum ama karar veremedim.en güzeli sizlere sormak.sizin epilasyon aletinizin markası,modeli ne?memnun musunuz?
yüzümde yok canım.tüy sorunum az zaten.ama makina sağlam olsun yıllarca dayansın istiyorum.branun hangi modelini öneriyorsun canımEger yuzunde de varsa Braun un yuz icin de olanlari var. Onlari tercih edebilirsin.
Kıl köklerini lazerle yakmak, bu da ilkel aslında. Ama bu başka bi derin konu, başlığını bloklamiyim. :)kalıcı çözüm var oda lazer.onada gerek duymuyorum şuan için
philips yada braun düşünüyorum bende canım.model konusunda fikrim yokModelini bilmemde philipsten sasmayin derim.9yil once epilator ve sac duzlestirici aldim philips hala tas gibiler.
yüzümde yok canım.tüy sorunum az zaten.ama makina sağlam olsun yıllarca dayansın istiyorum.branun hangi modelini öneriyorsun canım
tamam canım çok teşekkür ederim.şu ürün nasıl acaba http://www.n11.com/braun-silk-epil-soft-perfection-3370-P22327128Benim ki baya eski onu oneremem cunku satildigindan bile emin degilim ama iki basli ve yuz icin kullanilan ozel bir basi var ama cok memnunum. O yuzden marka olarak Braun u oneriyorum.
ilk tercihim braun canım.ama onunda modelinde kararsızımBraun'dan sasma canim. Cok memnunum.. Su'da bile kullanabiliyorsun. Tavsiye ederim
ilk tercihim braun canım.ama onunda modelinde kararsızım
tamam canım çok teşekkür ederim.şu ürün nasıl acaba http://www.n11.com/braun-silk-epil-soft-perfection-3370-P22327128
güzelmiş tatlımda fiyatıda güzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?