epilasyon aleti

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
kızlar dert değil ama fikirlerinize ihtiyacım var.epilasyon aletim miladını doldurdu yeni bir epilasyon aleti almak istiyorum.araştırıyorum ama karar veremedim.en güzeli sizlere sormak.sizin epilasyon aletinizin markası,modeli ne?memnun musunuz?

Kızlar düzeltme yapıyorum konuya.bugün aldım http://www.n11.com/braun-5280-epilator-braun-fg-1100-tuy-alici-P12789635 bi bakın sizce nasıl.aldım artık gerisi şans :)

Son düzenleme:
Ne kadar teknolojik olsalar da şu aletler aslında derin ilkelliğimizin göstergesi gibi.
İlkel yani. 'Kadınlar hala kıllarını yoluyor, sene 2014'.
Edit: yani adamlar uzaya gitti, bizim kıllara kalıcı çözüm bulamadılar manasında dedim.

Ne yapalim dogalmi gezelim anlamadim ki?

Eger yuzunde de varsa Braun un yuz icin de olanlari var. Onlari tercih edebilirsin.

Modelini bilmemde philipsten sasmayin derim.9yil once epilator ve sac duzlestirici aldim philips hala tas gibiler.

kalıcı çözüm var oda lazer.onada gerek duymuyorum şuan için

Modelini bilmemde philipsten sasmayin derim.9yil once epilator ve sac duzlestirici aldim philips hala tas gibiler.

yüzümde yok canım.tüy sorunum az zaten.ama makina sağlam olsun yıllarca dayansın istiyorum.branun hangi modelini öneriyorsun canım

Benim ki baya eski onu oneremem cunku satildigindan bile emin degilim ama iki basli ve yuz icin kullanilan ozel bir basi var ama cok memnunum. O yuzden marka olarak Braun u oneriyorum.

Braun'dan sasma canim. Cok memnunum.. Su'da bile kullanabiliyorsun. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…