- Konu Sahibi JezebelDark
-
Epilasyon aletini atıcam artıkBuz falan kullan ne bileyim daha az tahriş olsun diye pudra kullan. Benim her halükarda kızarıklık oluyodu ertesi güne bi şey kalmıyodu. Şimdi batıklar bitirdi beni
ayni sorun bendede oluyor.. batiklar cok fena.. benim bikini bölgemdeepilatörle aliyorum 2 güne hemen uzuyor bende anlamadim acaba killari kiriyormu bu epilatör ondanmi hemen uzuyor acaba:S bu gidisle doktora gidicem batiklardan hep lekeler izler olustu.. agdaya gecis yapicam bakalim 9 ay sonra dügünüm vaaaaaaaar
bende batık olmuyor ama benek benek kızarıklır oluyor çok çirkin yolunmuş tavuk gibi az önce bepanthen sürdüm önce soğuk su yapmıştım geçmedi hala hep böyle yaaa
ertesi gün geçiyor ama ben şu an ailenin içinde böyle gezmek istemiyorum nedense sanki babamdan utanıyorum hava sıcak olduğu içinde uzun kollu giyemiyorum
Epilasyon aleti kırıyor bence. Tam almıyor sanırım. Bence ağda bantı falan kullanmak lazım yoksa olmıcak başka türlü
Bu arada Allah ayırmasın inşallah
cok tskler canim bencede kiriyor sanirim ondan hemen cikiyor galiba:/, bi deniyelim en iyisi.. insallah bir cözüm buluruz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?