• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilasyon aleti sonrasında oluşan kızarıklık

JezebelDark

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2008
62
1
96
31
Ankara
Merhabalar epilasyon aletini kullandıktan sonra tenim kızarıyor hatta kanıyor ve sonrasında çok da iç açıcı olmayan bi görünüme sahip oluyor malesef(bu arada beyaz tenliyim) artık ağda yapmaktan bıktım,üzerine bu kötü görüntü de cabası.neler yapsam,cildiyeciye felan mı gitsem,lazer epilasyon mu yapsam kafam çok karışık,yaz da geliyor iyice taktım kafaya :43:

arkadaşlar bunun çözümünü bilen yok mu şu an kollarım kıpkırmızı :25:

Soğuk suyla duş alıyorum ben hep canım sonra geçiyor kızarıklıklar.Ama tenin çok hassassa bilemem nasıl çözüm bulursun

Epilasyon aletini atıcam artık :43: Buz falan kullan ne bileyim daha az tahriş olsun diye pudra kullan. Benim her halükarda kızarıklık oluyodu ertesi güne bi şey kalmıyodu. Şimdi batıklar bitirdi beni :50:

Epilasyon aletini atıcam artık :43: Buz falan kullan ne bileyim daha az tahriş olsun diye pudra kullan. Benim her halükarda kızarıklık oluyodu ertesi güne bi şey kalmıyodu. Şimdi batıklar bitirdi beni :50:

ayni sorun bendede oluyor.. batiklar cok fena.. benim bikini bölgemde :( epilatörle aliyorum 2 güne hemen uzuyor bende anlamadim acaba killari kiriyormu bu epilatör ondanmi hemen uzuyor acaba:S bu gidisle doktora gidicem batiklardan hep lekeler izler olustu.. agdaya gecis yapicam bakalim 9 ay sonra dügünüm vaaaaaaaar :5::14:

ayni sorun bendede oluyor.. batiklar cok fena.. benim bikini bölgemde :( epilatörle aliyorum 2 güne hemen uzuyor bende anlamadim acaba killari kiriyormu bu epilatör ondanmi hemen uzuyor acaba:S bu gidisle doktora gidicem batiklardan hep lekeler izler olustu.. agdaya gecis yapicam bakalim 9 ay sonra dügünüm vaaaaaaaar :5::14:

Epilasyon aleti kırıyor bence. Tam almıyor sanırım. Bence ağda bantı falan kullanmak lazım yoksa olmıcak başka türlü :50:

Bu arada Allah ayırmasın inşallah :16:

bende batık olmuyor ama benek benek kızarıklır oluyor çok çirkin yolunmuş tavuk gibi az önce bepanthen sürdüm önce soğuk su yapmıştım geçmedi hala hep böyle yaaa :5:

ertesi gün geçiyor ama ben şu an ailenin içinde böyle gezmek istemiyorum nedense sanki babamdan utanıyorum hava sıcak olduğu içinde uzun kollu giyemiyorum

ertesi gün geçiyor ama ben şu an ailenin içinde böyle gezmek istemiyorum nedense sanki babamdan utanıyorum hava sıcak olduğu içinde uzun kollu giyemiyorum

seni o kadar iyi anlıyorum kii :26::26: ben de kollarımdan ötürü uzun kollu giyiyorum o kadar güzel tişörtlerim var piştim artık :50:

bunun bir çözümü vardır illa ki kadınlar kulübü nelere nelere çözüm bulmuş bize de bulun lüütttfeeen

epilasyon makineleri açık tenlilerde kızarıklı yara ve batık yapıyor.ben hemen hemen her markayı denedim sonuç alamadım. en güzeli lazer epilasyon.yeni çıkan diode lazer beyaz tenliler için tasarlanmış, epiasyondan sonra kızarıklık yapmıyor.bu nedenle güneş ve su yasağı bulunmuyor.ben 2 hafta önce başladom cadde bostanda bir klinikte.şuan çok memnunum.kurtulacağım bu sorundan inşallah. dr çok olumlu konuştu :)

Back