• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epilasyon aleti öneri

hatit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2010
5
5
86
İstanbul
epilasyon aletini braun almayı düşünüorum ama hepsi aynı sanki. 40 cımbız, ışık falan filan ama fiyatlar hep farklı. kullandığınız ürünlerden tavsiye ederseniz sevinirimboshayallersmile

bende yenisini almayı düşünüorum
braunun şarjlı ve su altında kullanılanından almayı düşünüorum
kullanan arkadaşlarım çok memnun olduklarını sölüolar

zamanlı şarj aleti problem yaratır die düsünüorum. acaba nekadar gidio şarjı?

şarjı ne kadar gider bilemiorum ama sorun yaratacağını düşünmüorum
çünkü her bölge farklı zaman aralıklarında alındığı için sorun olmaz bence
sonuçta bi kerede heryerini almıcaksın
:1:

ben de Philips Hp6570 kullanıyorum. Daha 1 ay oldu kullanalı ama inan çok rahatım..özellikle farklı başlıkları ile acı neredeyse minimum kaydirigubbakcemile4 tavsiye ederim

ben geçen ay braun 7 serisinden aldım..ışıklı,suda kullanılabilen şarzlı olandan o kadar memnunumki anlatamam. bu kadar iyi olabiliceğini düşünmemiştim. batıkları bile alıyo bide çabuk çıkmıyo hemen.kesinlikle tavsiye ediyorum.
not:benim bacaklarım biraz sorunludur.batık çok ve kıllarım koyu renkli..yani ben bile memnun kaldıysam deneyin derim :)

katılıyorum bnde de son çıkan ürünü var çok memnunum beğenmeyenleri de okudum bu sitede ama neyini beğenmediklerine anlam veremedim 40 dkka kdr gidio şarjı ama o kdr hızlı alıo ki 40 dkka az gibi gelse de inanın yetio tavsiye ederim a.s

Back