• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epiland Tüy Dökücü Hakkında

beautiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2011
75
2
36
Balıkesir
Kızlar ben bu ürünü satan sitenin satış temsilcisiyle telefonda görüştüm.Yüzümde kullanabileceğimi söyledi ben jilet veya marketlerde satılan tüy dökücüler gibi yüzeysel almıyor değil mi sonuçta ben bir bayanım ve yüzümde kullanmayı düşünüyorum pürüzsüz olması lazım bu çok önemli benim için dedim.Satış temsilcisi de tabii ki dedi çok kaliteli bir üründen bahsediyoruz tüyü derinin altından köküne ulaşarak alıyor biraz bekliyorsunuz ve suyla yıkadığınızda tüy kökten geliyor ayrıca düzenli kullanımda tüyler azalma incelme oluyor dedi.
Eğer gerçekten böyleyse bu çok harika bir ürün acı yok bişi yok ACABA KULLANAN VAR MI?
Sipariş vermeyi düşünüyorum.
İyi geceler.

Son düzenleme:
bana pek inandırıcı gelmedi açıkcası, benim gördüğüm tüy dökücülerin hepsinin jiletten farkı yoktu,yüzünde kullanmadan önce enazından başka bölgede denemeni tavsiye ederim...

kızlar kızlar benim bi arkim var tatile gitmişlerdi ee gitmeden önce ağda yapmış tabi ama onun tuyleri kalın olduğu içn 2-3 haftaya çıkıyo bunu hesaplamamış tabi yanındada ağda falan yok.son çozm olarak tuy dokucu almış tesadüf epiland almış sonra kullanmış işte uff puff yarın öbür gün çıkıcak diye yakınıyomuş ama 2-3 hafta geçmiş çıkmamış bana telde söledi çnkü onlar kuşadasındalar bende aradım bulamadım antakyada ben nasıl olduğunu görmedim ama daha ince çıkmaya başlamş bazıları bulursam alıcam yaa süper bişimiş

Yani kızlar alın bence.Yani bu cilt hassasiyetine göre değişmez ben bulsam durmam alırım 23 tl kremi birde jeli var o azaltıcıymış ama onun fiyatı bilmiyorum resmi web sitesine de bi bakın batık kremi falan var.Ben alıncada etkilerini yazıcam söz.Arkadaşım çok memnun onada sorucam eczaneden mi almış diye.Sizde yazın sonuçları.Kalın falanda çıkarmıyo yumuşatıyo hatta

Back