• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epilamor kullananan var mı?

siteleri araştırıyorum hakkında pek olumlu yorum yapılmamış arkadaşlar...sempremaj adı altında bi başka ürün var şimdi onunla ilgili bi başlık açmayı düşünüyorum o acaba nasıl bi ürün insanların duygu ve cüzdanlarını o kadar suistimal eden insan var ki kolay kolay güvenemiyoruz...birde ürünleri kötüleyenlerde veya iyi diyenlerede pek güven olmuyor acaba satan veya o firmayı kötülemeye çalışan şahıslar olup olmadığı ne malum ya valla paronayak oldum ben herhalde:26:

öncelikle sunu diyeyim burdakilerin yorumlarina güvenemez oldum bir ürünü kötülerken bir ürünun reklamini yapiyorlar...

ben gercekten epilamoru kullandim cok uzun zaman olmadi daha cikip cikmadigini söylemek icin erken ama suana kadar olanlari yazmak isterim...

öncelikle peelingi ve tonigi kullandim cok güzel..sonrasi agdasi dedikleri gibi gercekten tahris etmiyor normalde bikini bölgem yara olurdu üst üste kullanmama ragmen hic kizarmadi ve ipek gibi oldu ve gercektende acisi dayanabilecegim kadardi bikini bölgemi bile rahat aldim ...agdadan sonraki yagida kullandim ve cildi cok taze gösteriyor kremi gene ayni sekil..
ben aksam yaptigim icin bazi tüyleri görmemisim kalmisti 15 gün sonunda aldiklarim cikmadi ama almadigim yerler duruyor tabi dün gene ikinci kere yaptim bu sefer ablam yapti ve tam hepsini aldim. suanlik hic birsey yok yüzümde ve bikini bölgemde dedigim gibi daha birsey yazmam icin erken... daha önce hic bir ürünü denememistim bu ilk oldu buda yalan cikmaz insallah ama zaten ürünü kullandiginiz zaman normal bir ürün olmadigini anliyorsunuz gercekten cok güzel bir set..

Bende aldım ama eninde sonunda kulanacağım. Okadar olumsuz yorumlar okudumki umutsuzluğa kapıldım . inşallah iyi olur. sonucunu bildireceğim.

almayın arkadaşlar paranıza yazık ben aldım yüz için olan setten 6 7 kez kullandım tüyleri inceltmekten başka bir işe yaramadı bilseydim o kadar para verip almazdım çünkü ağdası bitince tekrak sipariş vermiştim yani sonuç işe yaramaz bir kandırmaca:20::20::20:

epilamor kullananan var mı? Almak istiyorum ama kararsızım. Bitkisel diyo ama.

arkadaslar ınanmayın almatın lutfen paranıza yazık bn aldım kullandım fı fydasını grmedım cok tuylu bırı olmadıgım hlde ıcındekı krmler 21 gun ytmesı mumkun degıl

ben epilamoru kullanıyorum fakat bır faydasını görmedım fıyatıda cok pahalı
**...
peki bu ürünlerden kullanan oldu mu bır faydasını gören var mı?

almayın arkadaşlar paranıza yazık ben aldım yüz için olan setten 6 7 kez kullandım tüyleri inceltmekten başka bir işe yaramadı bilseydim o kadar para verip almazdım çünkü ağdası bitince tekrak sipariş vermiştim yani sonuç işe yaramaz bir kandırmaca:20::20::20:

Bende aynen bir deneyeyim diye almistim. Bir b..a yaramiyor, sadece cok pahali alengirli bir agda olarak dusunun. Eger paraniz coksa deneyin derim, ama hic sanmiyorum snucun tatmin edecegini. Ben 3 kere uyguladim ve tarifini harfi harfi yerine getirdim hic aksatmadan, hem yuze olan setten hemde bacak icin almistim. Ayni agda gibi sonuc veriyor....Yazik bir de tv de okadar insanin duygulariyla oynuyorlar. Kesin sonucmus HA HA HA gulerim ben buna.

ben epilamoru kullanıyorum fakat bır faydasını görmedım fıyatıda cok pahalı
**...
peki bu ürünlerden kullanan oldu mu bır faydasını gören var mı?

Bence paranizi bosu bosuna harcamayin, bunlarin hepsi ayni. Reklamlarda konusanlarin disinda memnun kalani gormedim ben.
Bende naifligimle yillarca ha bu urun, ha bu derken, sonuc hepsinde ayni. Bosu bosuna umut ve masraf.
En etkili cozum malesef pahali olmasina ragmen lazer, ben yaptirdim ama o bile omur boyu kalici degil 3 yil rahat ettim, ama simdi yine cikmaya basladi.
Tekrar yaptirmanin disinda care yok. Yada agdaya devam.........
Bilim adamlari bu gibi sirketler para kazansin diye aciklamiyor iste kesin cozumu.... Kaderimiz bunlarala yasamayi ogrenmek.....

arkadaslar ınanmayın almatın lutfen paranıza yazık bn aldım kullandım fı fydasını grmedım cok tuylu bırı olmadıgım hlde ıcındekı krmler 21 gun ytmesı mumkun degıl

Icindeki kremlerin boyutlari zaten cok komik, ben bir de buyuk olan seti aldim.
Diz altima ancak yeter diye sadece oraya uyguladim, 2-3 sefer. Ama sonuc sifir, hic bir degisiklik yok. Almayin derim bende paraniza yazik...

Ben Epilamor aldım. Herşeyi tek tek uyguladım. 3-4 ay kullandım. Ama işe yaramadı. :((.. Tüylerimde hiç azalma bile olmadı. Aynı şekilde tüyler çıkıyor. Üstelik verdikleri ağda bacaklarımı mosmor yaptı. Çok acıtıyor.. Kesinlikle almanızı önermiyorum. Verdiğiniz paraya yazık.

hiç bir işe yaramıyor sakın almayın... helal etmiyorum verdiğim parayı , 2 ay sonra düğünüm var o yüzden aldım fakat hiç bir etkisi olmadı hattada dahada arttırdı, benim çektiğim kazıklanmada duygusunu kimsenin yaşaması istemem o yüzden uyarmak istedim

Back