Epilactiva ???

oyadkmn

Aflatoksin
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2008
106
1
96
40
Epilactiva diye bir krem geziniyo internette radyolarda falan kullanan var mı acaba?Tüyleri azalttığı söyleniyo ohaoldumsmile

malum bölgeye kullanmayın diyor ama pek inanasım gelmedi bunlara :uhm:

benimde aklım karıştı valla kullanan olsada öğrensek ohaoldumsmile

canımben bunu tv den duymuştum bende gözlerime inanamadım ya kremi sürüyordu kadın bekletiyordu kolunda daha sonra 5 dk sonra falan ılık suyla yıkıyordu ve hemen geçiyordu bende çok merak ediyorum gerçek mi diye

sanırım tüğün oduğu gözeneği genişletiyor!yoksa nasıl çıkacaklar kökleriyle birlikte. Klasik tüy dökücüler kılların üzerini koparıyor ama bunun kökünden çıkardığını yazıyor sitesinde. keşke bir kullanan olsa da biz de bilgilensek...

eğer doğruysa 8-18 ay arasında tüyler ebediyyen yok olur diyor bioderden farkı yok gibi ama tüyleri acısız yok etmek iyi olabilir

epilactiva ile ilgili diğer başlığa da yazdım,ben yeni kullanmaya başladım ilk iki kullanışımda pek etkili gelmedi bana...bacaklarımda denedim,güçlü tüyleri almadı bile,bastıra bastıra zorla aldım cildimden,ama köklerin bazları kaldı ve kızardı...normal bir tüy dökücü de aynı işi görürdü herhalde...toniğini de aldım zayıflatıcı ve geciktiriciymiş tonik..kullanmaya devam edip sonuçları yazarım çünkü kullanmaya devam etmeyi düşünüyorum,ya tüyler pes etcek ya ben...(onlar pes etsin di mi ama:_PPPPP

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…