- 29 Eylül 2014
- 354
- 12
- 48
- Konu Sahibi bernaeymen
Epilla marka alınmış 1-2 defa kullanılmış hala garantisi devam etmekte temizleme yağı ağda rulosu 4adet sır ağda 3adet ağda kartuş 1adet ağda oncrsı ağrı acı azaltıcı jel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıfırı 165 civarı zatenEpilla marka alınmış 1-2 defa kullanılmış hala garantisi devam etmekte temizleme yağı ağda rulosu 4adet sır ağda 3adet ağda kartuş 1adet ağda oncrsı ağrı acı azaltıcı jel
Ayni setin sifirini evkurdan 169 tl ye aldim.Ürün Kocaeli'n dedir Kocaeli ve Bursa ya elden teslim olabilir
[QUOTE="WILDFIRE, post: 37946371, member: 369ni setin sifirini evkurdan 169 tl ye aldim.
Evkurun fiyatlari sisirdigini dusunursek baska yerlerde daha da ucuza bulunabilir..
Cok pahali.
O bayadir indirimde aslinda ya bir kac aydir, ben de indirimde aldim ama disarida cok daha ucuza bulunabiliyor, evkur cok fazla komisyon aliyor almamak lazil aslinda oradan iste açık hesap kolayligi oldugu icin.. :)[/QUOTE]Bende ayni seti evkurdan 300 kusura aldim indirim de dediler taksit yatrmya gderken baktim 160 a düşmüş nasil.koydu :)
O bayadir indirimde aslinda ya bir kac aydir, ben de indirimde aldim ama disarida cok daha ucuza bulunabiliyor, evkur cok fazla komisyon aliyor almamak lazil aslinda oradan iste açık hesap kolayligi oldugu icin.. :)
Aynen bizim burdaki de oyleBen alali bi sene oldu hatta esim kizdi taksitle alma die tqksit hc sevmez aldim gene snra takst yatmya gderken bi bakdm 160 fln bide bi iki kere kullanmdm ble baya koydu :)
Evkur bide taksit odmee yerini en ust kata koymus ckarken herseye baka baka asansr yk yuruyen merdvnle cik cik btmio :)
bende alalı 2 yıl olmustu bayadır evkura gıtmıyorum :) gerckten aynı set mı 160 tl :) 2 bolmelı + malzemeler fln:S
Evet tipatip aynisi. Malzemeleri de ayni ,2 bolmeli.bende alalı 2 yıl olmustu bayadır evkura gıtmıyorum :) gerckten aynı set mı 160 tl :) 2 bolmelı + malzemeler fln:S