Epila süper 2si 1arada ağda makinesi seti garantili 200 tl

bernaeymen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
354
12
48
Epilla marka alınmış 1-2 defa kullanılmış hala garantisi devam etmekte temizleme yağı ağda rulosu 4adet sır ağda 3adet ağda kartuş 1adet ağda oncrsı ağrı acı azaltıcı jel

Ürün Kocaeli'n dedir Kocaeli ve Bursa ya elden teslim olabilir

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 332
  • image.jpg
    image.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 701
[QUOTE="WILDFIRE, post: 37946371, member: 369ni setin sifirini evkurdan 169 tl ye aldim.
Evkurun fiyatlari sisirdigini dusunursek baska yerlerde daha da ucuza bulunabilir..
Cok pahali.[/QUOTE]

Bende ayni seti evkurdan 300 kusura aldim indirim de dediler taksit yatrmya gderken baktim 160 a düşmüş nasil.koydu :)

[QUOTE="WILDFIRE, post: 37946371, member: 369ni setin sifirini evkurdan 169 tl ye aldim.
Evkurun fiyatlari sisirdigini dusunursek baska yerlerde daha da ucuza bulunabilir..
Cok pahali.

Bende ayni seti evkurdan 300 kusura aldim indirim de dediler taksit yatrmya gderken baktim 160 a düşmüş nasil.koydu :)[/QUOTE]
O bayadir indirimde aslinda ya bir kac aydir, ben de indirimde aldim ama disarida cok daha ucuza bulunabiliyor, evkur cok fazla komisyon aliyor almamak lazil aslinda oradan iste açık hesap kolayligi oldugu icin.. :)

Bende ayni seti evkurdan 300 kusura aldim indirim de dediler taksit yatrmya gderken baktim 160 a düşmüş nasil.koydu :)
O bayadir indirimde aslinda ya bir kac aydir, ben de indirimde aldim ama disarida cok daha ucuza bulunabiliyor, evkur cok fazla komisyon aliyor almamak lazil aslinda oradan iste açık hesap kolayligi oldugu icin.. :)[/QUOTE]

Ben alali bi sene oldu hatta esim kizdi taksitle alma die tqksit hc sevmez aldim gene snra takst yatmya gderken bi bakdm 160 fln bide bi iki kere kullanmdm ble baya koydu :)
Evkur bide taksit odmee yerini en ust kata koymus ckarken herseye baka baka asansr yk yuruyen merdvnle cik cik btmio :)

O bayadir indirimde aslinda ya bir kac aydir, ben de indirimde aldim ama disarida cok daha ucuza bulunabiliyor, evkur cok fazla komisyon aliyor almamak lazil aslinda oradan iste açık hesap kolayligi oldugu icin.. :)

Ben alali bi sene oldu hatta esim kizdi taksitle alma die tqksit hc sevmez aldim gene snra takst yatmya gderken bi bakdm 160 fln bide bi iki kere kullanmdm ble baya koydu :)
Evkur bide taksit odmee yerini en ust kata koymus ckarken herseye baka baka asansr yk yuruyen merdvnle cik cik btmio :)[/QUOTE]
Aynen bizim burdaki de oyle ;)) ben de bitiriyim de bunu daha da almam kaziklaniyoruz :)

Evkur bide taksit odmee yerini en ust kata koymus ckarken herseye baka baka asansr yk yuruyen merdvnle cik cik btmio :)
Aynen bizim burdaki de oyle :KK66:) ben de bitiriyim de bunu daha da almam kaziklaniyoruz :)[/QUOTE]

Aynen bende almam hele taksit asla :)
Zaten esik dusygu fiyati grnce soka grdi :) bda aslaa

bende alalı 2 yıl olmustu bayadır evkura gıtmıyorum :) gerckten aynı set mı 160 tl :) 2 bolmelı + malzemeler fln:S

aynı ürünü başka arkadaş 25 liraya sattı galiba ama onun yanında malzemeler yoktu

kızlar yok mu almayı dusunen yıne uygun bırsey yaparım acıl satıyorum paraya ıhtıyacım oldugundan

Back