epihey tüy dökücü krem.

brcgln

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
2
0
merhaba kızlar bu konuyu bu bölümde açmam ne kadar doğru bilmiyorum ama bende lazer epilasyon yaptırıp kesin sonuç alamayanlardanım. tüylerin yok olmasında kesin çözümü olduğunu duyduğum EPİHEY isimli bi ürün varmış.bu ürünü kullananlar varmı aranızda. varsa tecrübelerini yazarsa çok sevinirim. bilgi almak için verilen telefon numarasını aradım ve çıkan bayan çok net ve kesin konuştu . %100 sonuç alan bir çok müşterileri varmış dediğine göre. konuyla alakalı bilgisi olan paylaşırsa çok seviirim.

yokmudur bir kullananan bende merak ediyorum eğer %100 bir sonuç veriyorsa o paraya süper derim

Bioder de çok iddialı, 1 ayda şu kadar, 3 ayda şu kadar azaltır vb bilimsel iddiaları/kanıtları var ama tüketiciye geldi mi bu iddialar/kanıtlar tepe takla oluyor. 2 ayda tüyleri kıl yapıyor. ne yapacağız bu kesin iddiaları şimdi. parayı alan düdüğü çaldı

offff bioder bende kullandım hiç bir faydasını görmedim.. Zaten çok kötü bir kokusu var ve rahatsız ediyor insanı.. Dr Cure bitkisel tüy azaltıcı kremi var arkadaşlar ben ondan kullanıyorum.. 2 aydır ve şuan koltuk altım da hiç bişey yok kıl tüy siyahlık falan hiç bişey yok sanki tüy çıkmadan önceki gibi.. ağda yaptıktan sonra bu kremi 3 gün uyguladım sadece ve kurtuldum... tavsiye ederim... bu ürünü kullanmadım bilmiyorum ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…