epiduralli sezeryan HARİKASIN

yagi

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2012
9
1
16
İzmir
epiduralli sezeryanla doğum yapıp şikayeti olan varmı ben yaptım çok memnum kaldım yapmayı düşünenlre tavsiye ediyorum

bende memnunum 4 sene oldu sadece arada bel agrısı oluyor oda epıduralden kaynaklıymıs cok degıl allahtan

bende epidural sezeryan istiyorum ama doktorum yaparmı bilemiyorum ilk gebeligim ve normal asla düşünemiyorum bile (

epiduralli sezeryanla doğum yapıp şikayeti olan varmı ben yaptım çok memnum kaldım yapmayı düşünenlre tavsiye ediyorum

bende ikinciyi bu şekilde düşünüyorum doğum olduktan sonra bebeğni kucagına veriyolar dimi birde bebeği alıp götüryolarmış ne kadar zaman ssonra seni hazırlayıp odana çıkarıyolar. birde :) sütün heemen geldimi kaçıncı haftada doğum yaptın
hayırlı olsun bebeğin

arkadasa sormusun ama bende cvp vereyım dedım kucagına vermıyolarda hemsıre kucagına alıp yanına getırıyor gösterıyor bazıları verıyodur belkı kucaga ama bana vermedıler zaten sakinlestırıcı ıgne yapmıslardı cok titredım soguktan ben dikişler yapılırken genelde dınlenmek maksatlı ıgne yapıyolar uyuyosun bıraz ben uyumamıstım ama sersem gıbıydım öylece baktım sadece ogluma ıyı oldugunu görmek bıle yetıyor yatar pozısyondasın ellerın baglı zaten kucakta tutulmaz kı sütüm benım dogumdan 2gün sonra gelmişti 38.haftada yapmıstım ben beebgı götürüyorlar asısı var gıydırmelerı fln ıcın bebek dogumdan snra bır kontrol edılıp gıdıyor senın dikişlerın bıtınce odaya cıakrıyoalr hemen sonrada bebegı emzırmek ıcın hemen getırıyorlar yanına senın dikişlerın esnasında bebegı odada bekleyen dıger yakınlara gösterıyorlar önce
bende ıkıncıyı ıstıyorum allah nasıp eder ınsallah bırkezdaha bu duyguyu

ço sağol canım bende ikinciyi böyle düşünüyorum ilkinde hep hayal ettim doğar doğmaz kucağıma alıca diye.normal doğum istiyodum doğum başladı suni sancı verdiler 12 saat doğuramadım genel anestezxyle sezeryan oldum içimde kaldı en son ben gördüm bebeğimi

ben sadece bebeğimin sesini duyabildim doktorumun söylemesine ragmen yanıma getirmediler buda kayınpederimin ameliyatta olmasından kaynaklandı bebek dogar dogmaz yukarı cıkarmış hala onun
öfkesi var ...o kadar sıkıntıyı sadece bir iki saniyelik aglama sesi içinmi çektim diye

ebru gülceonurun dediği gibi herşey ama ben özelde doğum yaptım sigortalarda nasıldır bilemem zaten doğum yaptım sabah9.15te öğleden sonra yürüttüler ertesi günde epidralimi çıkarttılar ve banyo yaptırdılar çok memnun kaldım zaten asla normal doğum yapamzdım hamileliğimin ilk aylarında normal doğumda ısrarcıydım daha sonra bebeğimi iri olmasından dolayı iki doktorumda sezeryan dedi bende zaten açıkcası sezeryan isitodum benim ellerim bağlı değildi sadece çok titredim ilk başta epidurali veridklerinda üşüdüm daha sonrasında sakinleştiricnin etkisiyle sanırım rahatlama oldu bebeğimin doğduktan sonra bi içim geçio gibi oldu dikiş esnasında mayıştım daha sonra tekrar titreye titreye odama çıktım çok titredim acayip bi şekilde hemde tavsiye ederim sadce hastane kaldığım üç gün boyunca yattım bile diyemem hep hareket ettim dikişlerim çabuk kaynasın die lohusa yatağım vardı ama ben içinde yoktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…