Nohcoy cnm birşey soracaktım. Peki hangi ana kadar epiduralin etkisi sürüyor? Ya da şöyle sorayım doğum anında bu gerekli açıklık oluştuktan sonra galiba sancılar hissediliyormuş. Öyle mi?
Epiduralin etkisi sürekli oluyor. Zaten açılman olmasa ve ilacın etkisi azalsa gelip ikinci dozu vuruyorlar... Bak sancı hissetmiyorsun ama bebeğin gelmesine yakın bebeğin kanala girdiği an gelen ağrıyı hissediyorsun.. O ağrıyla ıkınıyorsun. Oda olmasa ıkınamazsın zaten...
bende epiduralli normal doğum yapmak istiyordum ama zaten 8cm açılma olana kadar pek hissetmedim sancıları ve epiduralsiz doğurdum ağrı eşiği kişiden kişiye değişiyor benim ağrı eşiğim çok yüksekmiş...
ben de piraye gibi oldum. 1 cm ile suni sancıya başladım. 2 saat sonra ağrıları hissedip beni terletmeye başlayınca ebeye epiduralciyi çağırın artık dedim. bi baktı ki 10 cm olmuş acıklık.. demek benim eşik de yüksekmiş..
demek istediğim ben de epidural istiyordum ama gerek kalmadı. belki sana da öyle olur.. kolay doğumlar dilerima.s.
bayanlar benim kadar korkak var mı dünyada zannetmem bende daha yolun başındayım sizler gibi araştırıyorum ağrısız doğumu ama düşündükçe çok kötü oluyorum zaten bende panik atak var ne olur bilmem rabbim yardımcımız olsun şu an bile en ufak bir ağrıya baş dönmesine gelemiyom benim için dua edin birde şunu sormak istiyorum ağrısız doğum ücreti ne kadar bulunduğunuz yerde d.bakırda 700
amin inşallah ...güzel dileklerin için teşekkürler.bir başka merak ettiğimse epiduralden sonra baş ağrısı ve vücutta titreme oluyormuş öyle duydum yan etkileriymiş onlar doğrumu gerçekten,herkes olacak diye bişe yok ama kişiden kişiye değişir herlade,sende de olmuşmuydu acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?