Epiduralli Normal Doğum

Nohcoy cnm birşey soracaktım. Peki hangi ana kadar epiduralin etkisi sürüyor? Ya da şöyle sorayım doğum anında bu gerekli açıklık oluştuktan sonra galiba sancılar hissediliyormuş. Öyle mi?

Epiduralin etkisi sürekli oluyor. Zaten açılman olmasa ve ilacın etkisi azalsa gelip ikinci dozu vuruyorlar... Bak sancı hissetmiyorsun ama bebeğin gelmesine yakın bebeğin kanala girdiği an gelen ağrıyı hissediyorsun.. O ağrıyla ıkınıyorsun. Oda olmasa ıkınamazsın zaten...

Canım merak ettiğim bu ağrıydı işte. Çok teşekkür ederim...:1rolleyes:

Ricaederim cnm... ınş kolay, sancısız güzel bir doğum yaşarsın...

ben de piraye gibi oldum. 1 cm ile suni sancıya başladım. 2 saat sonra ağrıları hissedip beni terletmeye başlayınca ebeye epiduralciyi çağırın artık dedim. bi baktı ki 10 cm olmuş acıklık.. demek benim eşik de yüksekmiş..
demek istediğim ben de epidural istiyordum ama gerek kalmadı. belki sana da öyle olur.. kolay doğumlar dilerima.s.

İnşallah cnm. Rabbim hepimize kolay doğumlar nasip eylesin...

bayanlar benim kadar korkak var mı dünyada zannetmem bende daha yolun başındayım sizler gibi araştırıyorum ağrısız doğumu ama düşündükçe çok kötü oluyorum zaten bende panik atak var ne olur bilmem rabbim yardımcımız olsun şu an bile en ufak bir ağrıya baş dönmesine gelemiyom benim için dua edin birde şunu sormak istiyorum ağrısız doğum ücreti ne kadar bulunduğunuz yerde d.bakırda 700

bende doğu yapmadan önce senin gibi merak ederdim :CüvCüv: ben 7 haziran 2008 de epiduralli normal doğum yaptım süperdi dikiş filan hiç hissetmiyorsun ama epidural olmadan önce 4 yada 5 cm açılmasını beklemen gerekiyo... ama inan oda çekilemeyecek kadar acı değil sonrası epidural ve doğum inşallah bende 2. çocuk yaparsam onuda epidural düşünüyorum.. hayırlısı tabi kendine iyi bak sağlıklı kal

Cnm ben kadın hastalıkları ve doğum hastanesinde (Devlet hastanesi oluyor) doğum yaptım.. Doğumdan sonra özel oda da kaldım. Tek kişilik. Yatağı, buz dolabıi televizyonu, kıyafet dolabı ve bir kanepesi vardı. O odanın fiyatı 20 tl idi sadece ona para verdik. Epidurali devlet karşıladı.. Bedava yani :)))) Hastanedende çok memnun kaldım.. Bidaha bebeğim olursa ve Niğde de olursam yine bu hastanede ve yine epidural yaptırmayı düşünüyorum kısmetse...

ben de birşey sorabilir miyim?bu şekilde doğum yapıp da memnun olan anneler doğum yaptıkları hastaneyi ve doktorlarını yazabilirler mi acaba?

bende normal dogumu epuduralle yaptım şiddetle tavsıye ederım....ama 3n az 4cm açılana kdr yapıyolar ee ıste yaklasık 7saat çektım allahım abartmıyorum herkezde ayrıdır muhakkak ama açısı benzer işte... ben hamıleyken çok merak etmiştim nasıl bır sancı dıye öğrenememiştim bilmek isteyenlere söyluyorum...kızlar en az 4saat dayanın ınletıyo zaten ama sonra epu dan sonra harıkaaaaaaaa.......o kdr sancıyı çekmenın mantıgı yok kesınlıkle epu lu normal dogum.........

ayy çok şaşırdım ben epidural i sezeryan falan sanıyordum süpermiş :lepi: bende 5 haftalık hamileyim inş. bende yaptırırım

bende epiduralli normal doğum yapanlardanım...inanılmaz konforlu ...güzel bir doğum...ağrı yok ...bu arada allah bağışlarsa 3 çocuk annesiyim...herkese epiduralli doğumu tavsiye ederim..zemuszemus

bende epidural normal doğum yaptım...çok memnunum...bi daha olsa yine aynen isterim...çok rahat...en son evrede yapılıyo epidural doz..pek ıkınamıyosun tabi kasılmaları sancıyı hisetmiyosun...ebeler bastırıyo karnına...vee sonunda muhteşem bi güzellik karşında....sonrasında sezeryan gibi ne ağrı ne acı...hiçbişey yok...2-3 günde toparlanıyosun...ben tam haftasın turp gibiydim valla...allah herkese güzel sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...meleklerinize hayırlısıyla kavuşun...

Evet benim bundan önceki doktorum öyle demişti. Epidural doğumdan sonra baş ağrısı şikayetleri ile çok karşılaştık ayrıca annede ıkınma isteği oluyor ancak ıkınamıyor bu durumda da vakumla çekiyoruz bebeği demişti.. Ama yeni doktorum kesinlikle epidurali düşünün derim dedi. Zaten siz söylemeseniz de ben önerecektim epidurali dedi.. Çünkü doğum sancısına dayanamayıp beni sezeryana alın diye feryat edenler oluyormuş, sezaryan olmaktansa epidural ile sancılara dayanıklı doğum yaptırmayı tercih ediyorum ben dedi doktorum. Vakumda uygulanmıyor ayrıca dedi.
Bende rahatladım böylece, çünkü önceleri eşim istemiyordu çocuğa falan sakıncalı olacağını düşünüyordu doktoru dinleyince oda artık öyle yaptırmama karşı gelmiyor.. Epidural farkı 450 TL veriliyor tabi doğum parası dışında..
Medical Park Göztepe hastanesine gidiyorum
Normal doğum 1,400 TL +450 TL epidural farkı
Sezeryan istek dışı olursa 2,200 TL
Kendi isteğinle sezeryan yaptırısan 2,750 TL
pahalı değilmi yaaa. Ben başka hastanelerede gittim ama en sonunda iyi doktor buldum dediğim için bırakamadım burayı.. Zaten artık 36. haftamı bitiriyorum az kaldı yani..

Doktorun ılımlı bakarsa eŞın kabullenecektır, benımkı de Öyle oldu. ıstemıyordu hıÇ bende sınırlenıyordum
-tabı acıyı Çekecek olan benım hıÇ umursamıyor dıye
hatta epıdural farkı varya fıyatta onu dÜŞÜndÜĞÜnÜ dÜŞÜnmeye baŞlamıŞtım, yanı psıkopata baĞlamıŞtım :)
ama Öyle deĞılmıŞ, madem doktor bÖyle dıyor 2 mılyar da olsa senın acı Çekmemen ıÇın verırım dedı.. ınsan hamıleyken Çok Önyargılı oluyor sanırım . Kendınce kurguluyor kafasında.. Sızde de oldu mu bÖyle?

canım bende hiçbir yanetki yapmadı..çok rahat bi lohusalık geçirdim...darısı sana olsun inşallah...sağlıcakla al bebeni kucağına canım..

arkadaslar bende internetten izlemiştim o katateri takarlarken kanlar akıyo falan.. onun acısını gerçekten hiç hissetmiyormusunuz? ondan çok korkuyorum bende

ben de 38 haftalık hamileyim. Epidural anestezi ile normal doğum istiyorum bir aksilik çıkmazsa. Hayırlısı bakalım... ızmir Şifa Hastanesinde yapacağım, fiyat 1.750 TL imiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…