• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epiduralli normal doğum hakkında bilgisi olan var mıı??

epıdural normal dogumda sanırım 4 cmlık falan bır acılma olduktan sonra takılıyor yanı ozamana kadar yıne sancı cekıyosun ama epıdural sancıyı kestıgınden ıkınma hıssı zorlasıyor dıyoılar banada drum öyle demıstı ıkınma hıssı olmayıncada dogum zorlasıyor dogal olarak vakumla falan cekmek zorunda kalabılıyolar normla dogum düşünüyosan bence dayanabıldıgın kadar dayan epıduralı hemen taktırma

ben henüz doktorumla bu durumu konuşmadım.bu hafta kontrole gidince soracam.eğer söylediğin gibiyse riskli:50:

şöyle diyim ıkınma hissinin geldıgını düşün otomatıkman ıkıncan ama epıdural bu hissi ortadan kaldırıcak monıtörde drlar görüp sana ıkın dıcekler öyle ıkıncaksın yanı enınde sonunda ıkınırsın ama o hissi duyup ıkınmak daha kolay olur internettende bak ıstersen ama ıkınma hıssının olmadıgı dogru epıduralde genelde oyüzden epıduralı ıstemıyorlar dogumda bakarsın kolay olur dogumun acılır hemen epıdurale gerek kalmaz catı muaynesı yaptırdınmı

yok canım daha yaptırmadım.sadece fikir edinmek istiyorum.yaptıran arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa eğerrr çok mutlu olurum.

şöyle diyim ıkınma hissinin geldıgını düşün otomatıkman ıkıncan ama epıdural bu hissi ortadan kaldırıcak monıtörde drlar görüp sana ıkın dıcekler öyle ıkıncaksın yanı enınde sonunda ıkınırsın ama o hissi duyup ıkınmak daha kolay olur internettende bak ıstersen ama ıkınma hıssının olmadıgı dogru epıduralde genelde oyüzden epıduralı ıstemıyorlar dogumda bakarsın kolay olur dogumun acılır hemen epıdurale gerek kalmaz catı muaynesı yaptırdınmı

gebelık bölümünde dogum sonrası kısmı var oraya bakarsan orda tecrübelıler yazmıstır yada konuyu orda ac daha cok bilgi alabbılırsın

Back