• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epiduralle Dogum Yapanlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
Epidurale dogum yapan arkadaslar.Igne vurulan yeriniz aciyormu yada agri yapiyormu?

Benim 3 ay oldu nerdeyse hala ilk gunku gibi agiriyo elleyince bile agri var.Ne zaman gecicek doktor birde sorun kalmaz demisti napiyim simdi sikayetmi ediyim bilmemki?Yada normalmi turkiyeye gelince doktora gidicem onlara sorucam resmen yari insan oldum ya agrisi bazen sinir ediyo beni.Normalde agri yok ama biraz egik kalamyi yada sert yere yatayim agri oluyo.

Sizlerdede varmi yoksa sorun bendemi yada vurandami?

senağlama

canım bende spinal anestezi oldum ama ağrı falan hissetmiyorum doğum yapalı 4ay oldu

Bende epidural düşünüyodum ama korktum valla ne yalan söyleyeyim....................

ben doğum yapalı 5,5 ay oldu benimde çok şikayetim varmı ama 1 aydır çok şükür hiçbirşey hissetmiyorum ağrılarım gitti endişe etme
artık her işimi yapmayada başladım

tatlım ben o igneyi ve agrısını vurulurken bile hissetmemiştim
hiç ölee bir agrım olmadı
sen bir doktoruna git istersen

gidicem turkiyde doktora yani her saniye agirmiyo ama azcik egik durayim yada sert yere yatayim yada arkaya dogru egileyim agri yapiyo.vururkende cok acimisti benim yani sanciyi unuttum ona bagirdim acidi diye.korkuyorum ya burda son zamanlarda dogum yapan butun turk kadinlarinda agri kalmis.acaba diyorum yapan beceriksizmiydi yoksa irkcimiydi ondanmi yaptim.sebep her ne olursa olsun agrisi cok sinirimi bozuyo ve boyle aklicak diye korkuyorum :((

canım yaa öncelikle geçmiş olsun. bende epidural sezeryanla doğum yaptım. yaklaşık 4 ay oldu doğum yapalı ve hiç ağrı acı hissetmedim ne doğum esnasında ne de sonra.

doğumdan sonra hafif bi ağrı oldu sanki zedelenmiş gibi ama şuan yok.geçmiş olsun.

ben de epiduralli normal doğum yaptım ama ertesi gün normale döndüm hiç bir ağrı da duymadım

bence doktorunuz yada anestezi uzmanınız epudural yaparken oradaki sinrleri incitmiş, tamamen kötü şans, o doktorun beceriksizliği bu...

evet bende epiduralle oldum öyle bir ağrı söz konusu dahi olmadı, malum epidurali anestezyenler yapıyor, kesinlikle doğumlara katılan bir anestezi uzmanına da danışmalısınız...

Canim çook geçmiş olsun bende 3 ay önce epidural normal dogum yaptim ama ne dogumda nede dogumdan sonra hiçç agrim olmadi bence doktoruna tekrar görün

arkadaslar epidural için ayrıca ek ücret gerekiyormu?

merhaba canım bende spinal anesteziyle doğum yaptım ama benim doğumdan sonrada hiç ağrım olmadı.sadece iğneyi yaperken yanma hissettim okadar,bencede ne olur ne olmaz diye bi doktora danışcoksekeriremsu

Bende 13 martta epidural sezeryan oldum. Ne sezeryan sırasında ne de sonrasında tarifleyebilceğim bir ağrım olmadı..Bence bir doktora danış. Geçmiş olsun

arkadaslar epidural için ayrıca ek ücret gerekiyormu?

Normalde bir ücret ödenmiyor diye biliyorum ama ben anestezi hocası girsin istediğim için ek ücret ödemiştim. Ayrıca doğuma giren çocuk doktoruna da ücret ödemiştim..

epd.sezeryan yapan arkadaşlara bi sorm olacak... ameliyata girmeden önce sakinleştirici falan yapılıo mu ??yapmıosalar eğer ben giremem ki korkudan ameliyata.. 32 haftalk oldm ve sürekli herşeye ağlıorm:(

epd.sezeryan yapan arkadaşlara bi sorm olacak... ameliyata girmeden önce sakinleştirici falan yapılıo mu ??yapmıosalar eğer ben giremem ki korkudan ameliyata.. 32 haftalk oldm ve sürekli herşeye ağlıorm:(

KARDELEN CANIM MALESEF SAKİNLEŞTİRİCİ YAPILMIYOR GEREKTE YOK ZATEN BİŞEY HİSSETMİYOSUN BELDEN ANESTEZİ YAPILIRKEN DİK OTURMAN VE HİÇ HAREKET ETMEMEN YETİYOR BENDE SENİN GİBİYDİN SON HAFTALARDA SÜREKLİ AĞLIYORDUM KORKUYORDUM AMA KORKTUGUM GİBİ OLMADAI ÇOOOK SAKİN GİTTİM DOGUMA VE ANESTEZİ YAPILDIKTAN UYUŞTUKTAN SONRA AÇILMAYI BEKLEYENE KADAR UYUDUM BİLE :smiley-cool: ÇOK RAHAT GEÇTİİ ANESTEZİ YAPILIRKEN HİÇ HİSSETMİYOSUN SADECE GERÇEKTEN SİNEK ISIRIGI KADAR DERLERYA O KADAR AÇIYOO :dance: SONRADA ZATEN BİŞEYY HİSSETMİYON KESİNLİKLE DOGUMDAN KORKANLARA EPİDURAL NORMAL DOGUMU TAVSİYE EDERİMM :hooray:

Back