epidural yada spinal anestezi ile sezeryan olanlar yardim

nesrin111

hayat boş boş boş
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2008
3.852
18
158
Diğer
merhaba.ben epidural yada spinal yada her ikisi ile sezeryan yaptirmak istiyorum ama nertte kilolu kişilerde etkili olmayabilir diye bişi okudum.165 cm boy, kilo maalesef 110...siz kaç kiloda iken sezeryan oldunuz?

arkadaşlar epidural, spinal yada kombine anestezi olduğunuzda kaç kiloydunuz? benim için önemli..yardimci olursaniz sevinirim...

arkadaşlar epidural, spinal yada kombine anestezi olduğunuzda kaç kiloydunuz? benim için önemli..yardimci olursaniz sevinirim...

ben geçen hafta belden alt tarafım uyuşturularak sezeryan oldum ve 98 kiloydum hiç bir zorlukla karşılaşmadım hiç korkma hiç alakası yok ben hemen kalktım bol bol yürüdüm ve kolay atlattım allah yardımcın olsun rabbim sağlıkla bebeğini almayı nasip etsin

çok teşekkür ederim..sanada geçmiş olsun..bebeğin hayirli olsun.Allah anali babali büyütsün

bnm boy 167 kilomda 105 di doğm yapalı 3 ay olduhç biprblem yaşamadm cnm ve şu an 85 kiloyum doğmdan çkdğmda tam 10 kilo gtmişdi ödem çokmuş bende emzirmekde kilo verdiriyor bu arada.allah kurtarsn senide.ben yaşadm btti bile
bebeğim dün 3 aylık oldu

ben mecburi sezeryan olmak durumundaydım ve bebeğimin ilk anlarını görmek için genel anestezi olmak istemedim 160 boyunda 64 kilo da doguma girdim ve neredeyse yapılan tüm işlemleri hissettim aklıma geldikçe psikolojim bozuluyor gerçekten çok acı çektim bebeğimi görmek güzeldi ama o ana kadar zaten korkudan öldüm sonrasında da boynuma omzuma kramplar girdi iğne ve kremlerle geçti çok şükür ama belki benim öyle oldu yinede karar senin hakkında hayırlısı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

Son düzenleme:
bnde mecburi sezaryen oldum doğum masasndan ameliyathaneye götrdüler acıiçndeydm sancım vardıçok bi ürlü doğmamşdı oh bi bayıllttılar beni uyandığımda herşey çok güzeldi ağrıyok sadece ilk ayaga kalkarken canın acıyo 19 gün sonra eskisinden farkım kalmadı bnnm istediğm gbi yattım kalkdm kesnlkle genel anestezi ol düşünsene sen uyanıksn ve seni kesiolar görmesende keserler herşein farkındasın psikoloji alt üst olur bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…