• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epidural ve çam sakura hastanesi

peridotter

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2025
4
0
1
29
Merhaba
Şehir hastanesinde çam şakurada epidural normal doğum yapılıyor mu? Ben epidural düşünüyorum ama özel hastanelerde doğum yapmak için bütçem yetmiyor çok saçma fiyatlar veriyorlar. Ekstra olsada devlette olmak istiyorum teşekkülü bir hastane olduğu için. Epidural için olumsuz şeyler söyleyenler var ama nadir olan olumsuzluklar içeriyor ve bu normal doğumda bile oluşan şeyker, bu konuyu yabancı kaynaklardan çok araştırdım. Sadece bazı kadınlar doğum olayını yarışma gibi gördüğü için ben senden daha iyi doğum yaptım daha güçlüyüm muhabbeti oluyor. O yüzden lütfen bilginiz varsa soruma cevap yazın yoksa başka bir kadını tercihlerinden dolayı küçümsemeye gerek yok sonuçta annelik kolay değil

Bildiğim kadarıyla durumunuza bağlı eğer sakıncalı bi durum varsa sezeryana alıyorlar keyfi olarak yapmıyorlar yani normal doğum olmasını istiyorlar ayrıca kadın doğum olarak orayı hiç beğenmiyorum

Eğer doktorunuz uygun görürse oluyor siz gidipte epidural istiyorum derseniz burası özel değil diyorlar yukarda da dediğim gibi herhangi bi problem yoksa normal doğum istiyorlar

Merhaba
Şehir hastanesinde çam şakurada epidural normal doğum yapılıyor mu? Ben epidural düşünüyorum ama özel hastanelerde doğum yapmak için bütçem yetmiyor çok saçma fiyatlar veriyorlar. Ekstra olsada devlette olmak istiyorum teşekkülü bir hastane olduğu için. Epidural için olumsuz şeyler söyleyenler var ama nadir olan olumsuzluklar içeriyor ve bu normal doğumda bile oluşan şeyker, bu konuyu yabancı kaynaklardan çok araştırdım. Sadece bazı kadınlar doğum olayını yarışma gibi gördüğü için ben senden daha iyi doğum yaptım daha güçlüyüm muhabbeti oluyor. O yüzden lütfen bilginiz varsa soruma cevap yazın yoksa başka bir kadını tercihlerinden dolayı küçümsemeye gerek yok sonuçta annelik kolay değil
Epidural prenses dogum olarakta geciyor ben mi yanlış biliyorum
Devlet hastaneleri yapmıyor diye biliyorum

Back
X