Hamile kalmadan önce ve kaldığımda hep normal doğum istedim hamileliğimin son zamanlarina kadar kendimi öyle hazırladım. Ancak 32. Haftada bebeğin hala dönmediğini fark ettkk bekledik 37 38 hafta oldu bebek hala dönmedi makat gelişti
ve ilk doğumum olduğu için sezeryan oldu spinal epidural kombine oldu. Ameliyat masasina yattigmda içimde sadeve endişe vardı sağlıklı doğacak mi iyi mi eşimle girdim doğuma çok mutlu güzel bı doğum oldu doktorum anestezi uzmanım herşey çok güzeldi soğuk kanlı biriyim tepedeki o ışıgn camlarndan herşeyi izledim ilginç bir şekilde beni o sakinleştirdi
ameliyathane cidden soğuk üzerime o yeşil örtüleri ısıtıp serdiler sürekli saolsunlar ilaçlardan sorma biraz bulantım oldu sanırım onun içinde ilaç verdiler. Kızım doğdu bı 40 saniye sonra ağladı
yanıma getirdiler ilk pozumuzu verdik ağlayarak her ikimzde dünyanın hem en güzel buluşması hem de en zor ayriligiydi benim için
en güzel an onu kucağıma aldığım ve gördüğüm andı. Odaya geçtikten bı 20 dk sonra getirdiler nasıl ağladım nasıl anlatamam hemen emzirdim sütüm geldi. Ertesi günü evimize gittik en zor anım ise epidural etkisi oldu eve geldiğim gece ağrıdan acile gittim epidural iyi hoşta sonrası kötü sanki o acı içinize hapsolmuş ilaç verilmeyince bı anda patlıyor gibi.
Dikiş ağrım sızım çok az oldu agri kesici alacak derecede değildi. Benim için güzel bi doğumdu. Herşey guzel ve olması gerektiği gibi ilerledi.