epidural sonrası bel ağrısı

indescribable

sabırsız
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
49
0
46
İzmir
selam anneler,
benim annem yaklaşık 3 ay kadar önce epidural ile normal doğum yaptı, yaşı 41.
ama bel ağrısından kurtulamadı. napsak ne etsek çare olamadık, bir komşumuz fizik tedaviyi önerdi. bilemedik napsak?

annem hiç bir iş yapamaz oldu bırakın işi minik kardeşimi yıkarken bile zorlanıyor..

bilginiz vardır sizin

ayrıca titreşimli bel kemeri var bizde annem kullansa beline masaj için sütüne etki eder mi? kalp ritmini bozuyormuş öyle duydum.

yanlış yere açtıysam üzgünüm:/

Merhaba, etraftan surekli epidural anestezinin bel agrisi yaptigini duyuyoruz, ama bence bu cok da dogru degil. Annenizin agrisi, kardesinizi tasimaya, yatirip kaldirmaya bagli mekanik bir agri da olabilir bence. Ben de 2 ay once dogum yaptim, yaklasik 5 kiloyu surekli tasimaktan dolayi omuzlarim inanılmaz agriyor artik. O sebeple bence de fizik tedavi iyi gelebilir, ama bence oncelikle doktora gitmelisiniz, sanirim nöroloji bakar bel agrisi ile ilgili sorunlara. Kemer kullanmayi da doktora danissaniz daha iyi olur sanirim. Insallah biran once derdinize derman olacak birsey ya da bir doktor bulursunuz. Bebekli annelerin agrisi olmasi cok cok zor. Arada migrenim tutuyor da napacagimi sasiriyorum.

Annemin dediğiniz gibi mekanik ağrısı olsaydı kuyruk sokumu civarı ağrısı olurdu. Epidural yeri ağrıyor

(

En iyisi doktora gitmek

bende eüidural normal dogum yaptim ama hicbir bel agrim olmadi bence annenin belinde bir sorun vardir bir doktora görünsün derim cnm

öncelikle bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun arkadaşım ,41 yaşındaki insan için doğum eminim zor olmuştur ,ben de epidural ile normal doğum yaptım ama doğum sonrası çok fazla su tükettim ve belimi asla desteksiz bırakmadım ,mutlaka sırtımı bir yere dayayıp emzirdim ,boşta bırakadım ,ve en önemlisi çok aşırı eğilip kalkmadım ,ama geçiçektir ,annende bel agrısıda var ise normal yaşantısında belki tetiklemiş olabilir ,

bir süredir regl olmadı doğumdan sonra yani. regli olduktan sonra ağrısı öncekine göre azaldı.
ama kadın-doğuma gitmiştik benim için regl düzensizliğim vardı.

doktor kim doğum yaptırdı dedi ismini verdik
doktorun tepkisi " aa o hala doktorluk mu yapıyo? okul zamanında da doğumhanenin önünden bekletirdi insanları vs" dedi biz aynen şok olduk.

geçer dedi doktor. bakalım işte. platese başlayacağız ailecek :)

epiruralin yan etkisindetansiyon sorunu ve baş ağrısı belirtıliyor.araştırdığıma göre bu kadar bel ağrısı yapmaması gerek. epiduralden kaynaklanıyorsa doktorun tecrübesizliğidir

epiruralin yan etkisindetansiyon sorunu ve baş ağrısı belirtıliyor.araştırdığıma göre bu kadar bel ağrısı yapmaması gerek. epiduralden kaynaklanıyorsa doktorun tecrübesizliğidir

epidural anestezide anestezi uzmanı eğer ilgiliyse baş ağrısnın çözümü var kahve çikolata ve bol sıvı aldığınız taktirde baş ağrısı çekmiyosunuz. ayrıca bel ağrısıyla ilgili anestezi için imzalanan kağıtlarda bu olabileceği yazıyo.

ılkım epidural ıkıncısı spinal oldum ılkı cok rahattı ıkıncısı spinal olan cok fazla belım agrıdı hattanefes almakta bıle zorlandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…