• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epidural sezeryanla doğdu oğlumm meriçimm...

merallll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2009
800
6
96
41
Konya
2 yıl olmadı bebeğim, gitmediğimiz doktor kalmadı, bir sürü testler, tahliller bütün doktorların dediği aynı şeydi; "hiçbir sorununuz yok" çok üzülüyorduk eşimle neden olmuyor diye, ilaçlar içtim yine de olmadı, en sonunda bıraktık akışına, zamana... hiç beklemediğim bi andı, babam kalpkrizi geçrimişti, hastanede yatıyordu, ben stresten gecikti sanıyordum adetimin, arkadaşlarım test yap dediler, yaptığım binlerce teste bi yenisi daha eklenecek, negatif sonuç çıkacak diye umutsuzca yaptım testi, aklım babamdayken.... ve sonra gözlerime inanamadım, çift görüyorum sandım çift çizgiyi, sevinçten deliye dönmüştüm, o gün hayatımdaki en çok göz yaşlarını elimdeki teste akıttım.... ve doktora gittik beklediğimiz gün nihayet gelmişti hamileydim.... -Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu eşsiz duyguyu-
çok güzel bi hamilelik geçirdim, ne mide bulantım oldu ne aşermem, işe gelmem bile sıkıntılı olmadı, normal doğumdan çok korkuyordum ama bebeğimi görmekte istiyordum o anda, doktorumla epidural konusunda anlaştık, ve 01.03.2009 gecesi saat 4 te suyum geldi, normal doğurcam diye çok korktum :) hemen hasteneye gittik, ve saat 7 de tüm işlemler bittikten sonra epidural sezeryanla doğumum başladı, çok heycanlıydım tansiyonum kalp atışlarım yükseliyordu heycandan, doktorum beni telkin ediyordu durmadan, ne zaman çıkacak bebeğim demeye kalmadan doktorumhızlı bi hareketle bebeğimi çıkardı karnımdan, hemen sarıp sarmaladılar yanıma yatırdılar, kızlar çok ilginç ama o anda göz göze geldik sanki... gözyaşlarım ince bir nehir gibi yananklarımdan süzülüyordu... günlerce aylarca beklediğim, 9 ay karnımda misafir ettiğim yavruma kavuşmuştum, sağlıklı sıhhatliydi çok şükür... ertesi gün taburcu olduk hiç bi sıkıntı yaşamadım gaz sıkıntım olmadı öğlen yemek yiyordum, ayaklanmıştım... ve şu anda 6. ayımıza gircez yarın....
oğlummmm... baharım... ışığım... seni çok seviyorum... iyi ki varsın...

bütün isteyenlere yaşatsın bu güzel duyguları Allah'ım...
bütün hamilelere kolaylıklar versin, güzel doğumlar nasip etsin...
bütün annelere evlatlarıyla birlikte uzun bir ömür versin....

hepinize selamlar...

canım Allah analaı babalı büyütsün çok güzel bir duygu eminim şimdi iyice büyümüş ele avuca gelmiş maşallahh...

açelya cım sanada çok teşekkür ederim, sizlerinde mutlu haberleriniz her zaman almak dileğiyle... herkes mutlu olsun....hihoyyyt

Canim Gozun Aydin.. Tebrik ederim..
Bende okurken cok duygulandim.. Allah herkese nasip etsin bu guzel duyguyu..
Bende 3. yavrumu kollarima alacagim gunu bekliyorum, az kaldi :)

Bende Spinal sezaryan ile olacagim..
Ama igneden korkuyorum :)

busenihalcim çok teşekkür ederim amin canım...
Allahım senide bir avazda kurtarsın inşallah, kolaylıklar versin.

inan bana seni rahatlatmak için deil gerçekten iğne korkulacak gibi deil, ne acı ne başka bi şey, o anda yavruna kavuşmanın heycanıyla olup geçiyor, küçücük bi şey zaten... sana şöle söliyim bende çok korkarım iğneden, aşıdan bile, ama inan hayatımın en kolay iğnesiyi o anki... kendini sıkmazsan rahat olursan hissetmiyorsun bile tüm içtenliğimle sölüyorum bunu hiç endişelenme... meral demişti dersin :))))

Back
X