epidural sezeryan

korkunun ecele faydası yok.bır sekılde olucaz artık,artık işbıtene kadar kacbın tane besmele cekerım bılmem.zaten usuk tanssıyonluyum hepten tansıyonum duser dıye korkuyorum kım bılır belkıde korkudan bayılırım genel anestezı almıs gıbı olur.ayın 18inde bakalım ne yapcam.CADIARZU

bende epidural sezaryanla dogum yaptım ve cok memnun kaldım gerci hep normal dogum olsun istemiztim ama olmadı tüp bebek tedavisiyle hamile kaldıgım icin dr um izin vermedi. arkadaslar hepinize tavsiye ederim bana hep cevrem yok riskli epidural yapma felc olursun falan dediler ben uzun uzun arastırdım nette cogu cok memnun kalmıstı dedim canlı canlı o anı yasayıp bebegimi görcem onun o aglamasını duymak okadar güzelki birde hemen emzirdim sütüm geldi 2 günde ayaklandım sasırdı yakınlarım. önemli olan güvenilir ellerde yaptırmak anestezi uzmanı cok önemli özellikle

benim de epidural sezeryan oldu ve belden aşağısı uyuştu. fakat ben anestezi uzmanından bebek doğduktan sonraki, o dikişlerin atıldığ safhada ayık olmak istemediğimi söyledim. böylece oğlumu görüp öptükten sonrasını hatırlamıyorum. Böylesi çok daha rahat oldu benim için. Bir de benim belden aşağı uyuşmam yaklaşık 6 saat sürdü. bu sürede de vücut kendini çok çabuk toparladığından sonrasında pek bir ağrım olmadı. zaten ertesi gün de hastaneden çıktım.

sezeryanle doğum yapılacaksa kesinlikle epidural yada spinal olmalı.benim sipinal oldu.
bir gün öncesinden doktorla konuşduk kesinlikle genel istediğimi söyledim oda tamam dedi sabah ilk beni alıcakdı annemler kahvaltı yapıyorlardı çayın kokusu buram buram geldi dayanamadım bi kaç yudm içdim bunuda söledim doktora (iyikide içmişim)o zaman kesinlikle spinal olucak dedi ameliyathaneye girdim daha yalvarıyorum doktora genel olsun diye sus dedi içmeseydin çayı:)sadece batikonu sürdüklerini hissetim buz gibiydi başında hemşire oluyor seninle konuşuyor.hiç hissetmiyorsun bi tek karnıma bastırdıklarını hissetim dikildiğini falan hissetmiyorsun biri karnını mıncıklıyor hissi var:)ama gıdıklanmıyosunda:).)hemşire sola bak dedi bi bakdım oyyy kuzum dikmiş gözlerini bana nasıl bakıyor işde o ana hiç bir şeyi değişmem bebek çıkdıkdan sonra onun sevinciyle dikildiğini falan hissetmiyorsun zaten.

arkadaşım nerde doğum yaptın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…