Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genel anesteziden farkı baygın olmuyosun we belden aşağın anesteziye maruz kalıyo:)ben spinal sezaryen oldum we çok memnun kaldım.doğuma şahittim.bence genel anestezi gereksiz!!!...neden tamamen anestezi aliim ki bi de ayılmak için uğraşiim..tıp işte...muhteşem şeyler oluyo her geçen gün.Nasıl oluyor normal sezeryandan ne farkı var arkadaŞlar
spinal sezaryen oldum we çooook memnun kaldım.yarım saatte doğumdan çıktım.doğumdan hiç bişey anlamadım.bu kadar m ı dedim yanii:)çok büyük bir nimet anestezi.ama ben yine de normal doğum taraftarıyım.eğer doktorun sezaryen olucak derse epidurali ya da spinali tercih et.genel anestezi yanlısı değilim.Allah nasip eder de 2. bebişim olursa onu da spinalle doğurmayı düşünüyorum.sağlıcakla...
Canım, ben acil olarak sezeryana girdim (epidural) . Normal doğum istiyordum aslında. Neyse... Hiçbir şey hissetmedim. Ne lavman, ne sonda, ne omuriliğe yapılan iğne korkulacak bir şey değilmiş. Sonrasında baş ağrım da olmadı, bel ağrısı falan da çekmiyorum. Bence doğumu takma kafana. Emzirme daha zor bence. Yani ben emzirmeden çektim Allah yardım etsin.
amin insallah.allahım o gunlerıde hayırlısı ıle atlatmayı nasıp etsın sagol anlattıkların ıcın,destegın ıcın sagol.a.s.:Saruboceq:Ben de internette izlediğim için normal doğum istiyordum. :) Ama sezeryana girince karnımın kesildiğini değil, bebişimin sağlığını düşündüm. Bir de o masaya yattıktan sonra kurtuluşum, kaçışım yoktu ki... :))) Bence o perdenin arkasını hiç düşünme, doktoruna güven, bol bol dua et. Umarım doğumda ve sonrasında hiç sıkıntı, acı hissetmezsin.
arkadaslar baska epırural spınal sezeryan olan yokmu.ben ılk cocugumu genel anestezı ıle oldum ıkıncıye hamıleyım, genel anstezı tekrar almak ıstemıyorum ama dıgerlerındende korkuyorum.evet bebegımı dogumda gorebılıcem ama perdenın dıger tarafında karnımın yarılmıs oldugunu ıcımın dısına cıkmıs oldugunu bılerek orda sakin sakin nasıl yatarım bılmıyorum.korkarım tansıyonum duser anestezı almadan kendı kendıme bayılır gıderım ya.tavsıye destek bılgı ve telkıne ıhtıyacım var arkadaslar