arkadaslar.. Ben dogum yapali 1.5 yil olacak dogumu ozel hastanede epidural sezeryan olarak yaptim dogum esnasinda bir problem yoktu odaya getirildigimde tir tir titriyordm karnim cook sisti dogum yapmdn geri gelms gibiydm sisliktn yavrumu 1 ay boyunca kucagima pek alamdm dogumdn ciktktn sonra kanamm olmadi ve hemsireler ameliyatli ameliyatli bsstira bastira masaj uyguladilar sabaha kadar 5-10 dk bir hemsirelerin biri geldi biri gitti sabaha kadar masaji canimi yaka yaka yaptilar narkoz etside gecmisti beni baya bir hirpaladilar o aciyi unutamiyorum o psikolojiyle ve karnimn sis olmasiyla bebegime pek sahip cikamadim annemede biz gelene kadarda sen yapacaksn bastiracksn eline el kadar birsey gelck rahm gelck onu yoguracksn yapmazsn tekrr ameliyat olmak zorunda kalir dediler annem canimi yakmak istemesede mecbur uzule uzule yapti ve hastaneden sonrada 80 gun boyunca kanamam oldu..gobegme bastirdiklari icn morluk vardi ve dokunnca aciyordu bir zamn sonra gecmisti..tam sıkıntılar bitti derken 1 ay oncede migdm icn doktora gittim muyanede gobegimi farketti ve fitik oldugmu ameliyat gerektigini soyledi 1 ay oldu ameliyati olali yavrumu kucagima alamiyorum 3 ay 5 gun 5 kilodan fazla kaldirmak yasak yavrumn cok zoruna gidiyordu simdi alisti 14 aylikken yavrucugumu emmektn kesmek zorunda kaldim doktor istedigi icin :'( cok zor gunler gecirdim ve geciriyorum aceba fitigim dogumdaki bastirmadn dolayi cikmis olabilir mi? sezerandn snra boyle bir masajla karsilasan oldu mu ? kime sorsam boyle bir masajla karsilasan veya duyan cikmadi..
ben oglumda normal sezeryan oldum kızımdada belden uyusturdular ve uyutmadan amelıyat ettıler epıdural dedıgın bu galıba.. oglumda cok bastırdılar normal sezeryanlıydım anamı aglattılar ve mıkrop kaptı bır hafta sonra canlı canlı acıtılar amelıyatımı..bence halıne sukretmelısın.. kızımda dogalı daha 23 gun oluyo .. kızımdada kanamam cok dıye bastırıp durdular gelen bastırdı gıden bastırdı serumla kanamamı kestıler.. eve dondum et gıbı parcalar dusurdum ve tekrar hastaneye yatırdılar bu sefer yıne kanamayı durdurmak ıcın serum verdıler yıne bastırıp durdular karnıma yanı oluyo bole seyler bence bunyeyle alakalı canım..
Canim anlattiklarin gercekteb cok uzucu ve can yakici ben iki jez sezeryab oldim birkez bile bastirmadilar kimbilir nw cok canin yandi cok gecmis olsin
ben gebelikte fitik yasadim ama digim sonrasi hemen gecti
Cok ilginc hic duymadaim ben normal dogum yaptim ama arada bir gelip karnimdan rahmime bakmislardi toparlanmasi icin sadece dogum yaptigim gece ama oyle cok degil sezeryanlarda hic duymadim
doğumdan cıktım spınal anestezıye oldum 2 saat gectı banada yaptılar bagırdım ağladım canımın acısından yaptırmadım.yaptırmazsan ilerde sorun olur dedıler istemedım sorun olmadı.zaten cok canım yanmıştı bstırdıklarında.dıkışlerımın acısı 2 hafta surdu.sizin nomal degıl bukadarı
gecenlerde bı arkadaş konu açmıştı bu bastırmayla ılgılı.....ve ordakı ebe bı arkadas mıydı neydı doğru olan bu bastırmak gerekıyo demıştı konuyu bulursam lınkı atayım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=702755&highlight=sezeryan+olan+annelere
konu bu canım oku ıstersen.çok gecmış olsun
evet canim epidural dedigim belden uyusturulup uyutmadan yapilan sende cok sey atlatmissin buyuk gecmis olsun haklisin halimize sukretmemiz lazm bunada sukur yavrularimiz saglikli olsun yeter benim kafama takilan doktor hatasi olup olmamasi bana masaji hemn ameliyattn cikar cikmaz yapmaya baslamislardi kimsedede boyle bir masaj duymadgm icin bendemi ciddi bir problem vardi diye kafama takildi benim icin gobek fitigi zor olyor yavrumu kucagima alamiyorum dusse kaldiramiyorm gozume bakiyor eve tikildm kaldm o yuzdn alip bir yere gidemiyorm aceba diyorum fitikta bastirildktn sonrami oldu hastanemi sebp oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?