arkadaslar.. Ben dogum yapali 1.5 yil olacak dogumu ozel hastanede epidural sezeryan olarak yaptim dogum esnasinda bir problem yoktu odaya getirildigimde tir tir titriyordm karnim cook sisti dogum yapmdn geri gelms gibiydm sisliktn yavrumu 1 ay boyunca kucagima pek alamdm dogumdn ciktktn sonra kanamm olmadi ve hemsireler ameliyatli ameliyatli bsstira bastira masaj uyguladilar sabaha kadar 5-10 dk bir hemsirelerin biri geldi biri gitti sabaha kadar masaji canimi yaka yaka yaptilar narkoz etside gecmisti beni baya bir hirpaladilar o aciyi unutamiyorum o psikolojiyle ve karnimn sis olmasiyla bebegime pek sahip cikamadim annemede biz gelene kadarda sen yapacaksn bastiracksn eline el kadar birsey gelck rahm gelck onu yoguracksn yapmazsn tekrr ameliyat olmak zorunda kalir dediler annem canimi yakmak istemesede mecbur uzule uzule yapti ve hastaneden sonrada 80 gun boyunca kanamam oldu..gobegme bastirdiklari icn morluk vardi ve dokunnca aciyordu bir zamn sonra gecmisti..tam sıkıntılar bitti derken 1 ay oncede migdm icn doktora gittim muyanede gobegimi farketti ve fitik oldugmu ameliyat gerektigini soyledi 1 ay oldu ameliyati olali yavrumu kucagima alamiyorum 3 ay 5 gun 5 kilodan fazla kaldirmak yasak yavrumn cok zoruna gidiyordu simdi alisti 14 aylikken yavrucugumu emmektn kesmek zorunda kaldim doktor istedigi icin :'( cok zor gunler gecirdim ve geciriyorum aceba fitigim dogumdaki bastirmadn dolayi cikmis olabilir mi? sezerandn snra boyle bir masajla karsilasan oldu mu ? kime sorsam boyle bir masajla karsilasan veya duyan cikmadi..
Son düzenleme: