- Konu Sahibi bestof2010
-
slm bestof2010 hangi ilde oturduğunu yazmamışsın ama Ankara'da isen Balgat'ta bulunan Akropol Hastanesi var benim doktorum Nurten Hanım idi muhteşem bi doğum yaptım 1.5 ay oldu epidural sezeryanla doğum yaptım doğumdan çıkarken gayet iyiydim ilk gün biraz ağrım oldu o da çok şiddetli değildi tavsiye ederim korkulacak bişey yok soracağın bişey olursa yardımcı olurum şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum
merhaba
eğer ankaradaysan HRS hastanesini öneririm. 7 martta epidural sezaryen oldum. epidurale bağlı hiçbir sorun yaşamadım çok şükür. hastane personeli, dr lar ve hemşireler gerçekten çok iyi. ameliyatımı da LİNA'dan Şükran Hnm yaptı. kesinlikle öneririm.
hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah.
evet banada epidurali öneriyorlar ama kokuyorum işte kendimde olmaktakta o esnada ameliyat ortamını görmek ürkütüyor beni oğlumun doğumda dikiş yerlerim çok ağrıyordu kendime gelmede ayrı bir acı inlemeyle uyandım sarsmayın die yalvarıyordum herkese birsürü şey söylemişim :)
sağol canım inşaAllah
Canım ben doğumda 35 kiloya yakın kg aldığım için epidural bende tutmadı spinal yani kombine yapıldı.İkisi birlikte.Ameliyat ortamı vs demişsin .İnan ilgisi yok.Ben bir de kavga ediyordum.Yani o da ayrı konu tabi.Ben bir doktorun özel kliniğine gittim gebelik boyunca yetmedi salaklığım bir de o doktoru hastaneye getirttim bir baktım doğumda bir çok doktor ve yardımcı yani zannetme ki tek doktor ilgileniyor bazen anlamazsın yardımcıları yapar herşeyi : )) o sadece imza atar ben ordayım diye.Geri kalanını asistanlarına yaptıranlarda var.Ben epidral 7 kere iğne yedim tutmadı vazgeçermiyim hiçç spinal isterim diye tutturdum onların derdi hemen narkoz v erip kesmek ama bende de bayılma fobisi var görmek istiyorum bayıltmasınlar beni diye.Yattım uyuşunca belden aşağısı sen de 3 dk ben diyeyim saniyeler içinde bebeğim kucağımdaydı.O kadar kilom olmasına rağmen akşamında odamda bebeğimle geziyordum KESİNLİKLE KESİNLİKLE öneririm
istanbulda degılım ama epıdurallı sezeryan oldum memnun kaldım zaten üstüne örtü örtüyorlar etrefı göremıyosunsadece amelıyathanenın sogugu var o titretiyor fazlasıyla sakınlestırıcıyı bebegı cıkardıktan sonra vuruyorlar rahat ol hem dogumdan sonra baya bır süre uyusuk kalıyosun agrı baslamıyor ben bır gece hastanede yattım dogumdan bır süre sonra az mıktarda agrı kesıcı uyguladıalr sonra bır daha verılmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?