bukett
benimle kal melegimm
Meslek: Mühendis
Medeni Durumunuz: Evli
Eğitim Durumunuz: Lisans
Yaşadığınız Yer: Ankara
Kan Grubunuz: A Rh+ Giriş tarihi: Nov 2008
Ruh Halim:
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
aman ben epidural sezeryan dusunuodum korkutuolar beni yaaaa
yok cocugun cigerlerindeki sıvı cıkmıomus, yok cocuk astım hastası olabiliomus.yok epidural icin vurulan igne yeri uzun sure agrıomus.offfffffff
--------------------------------------------------------------------------------
aman ben epidural sezeryan dusunuodum korkutuolar beni yaaaa:umursamaz:
yok cocugun cigerlerindeki sıvı cıkmıomus, yok cocuk astım hastası olabiliomus.yok epidural icin vurulan igne yeri uzun sure agrıomus.offfffffff mafoldumben
Bebeğim kordonu boynuna doladığı için mecburen sezeryanla doğum yaptım .Aslında kendimi normal doğuma o kadar hazırlamıştım ki .Komşum 1 ay önce normal doğum yaptı aynı gün kalktı ayağa . Ben epidural ile oldum.Herhangibir yan etkisi olmadı bana kimisi başağrısı bel ağrısı bahsediyor ama bende hiçbirşey olmadı. Hastanede 1 gün kaldım . 2 gün yardımla yürüdüm. Yaklaşık 20 gün kendi başıma uzandığım yerden kalkamadım.çünkü karın kaslarına yüklenemiyorsun .Yan yatamadım sırt üstü yatabildim kalkacağımda boynumdan destek verdiler yukarı doğru kaldırdılar .işte böyle tabi bu kişiden kişiye değişebilir. Ben bünyesi zayıf biriyim bence herşeyin normali güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?