epidural normal doğum yapanlar

zehrakoc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
13
1
8
İstanbul
selam kızlarrrr,

30. haftamdayım öncelikle. Epidural normal doğum yapanlar bana yardımcı olur musunuz lütfen. Gaziosmanpaşa Şafak Hastanesi Akın Varlık 'a gidiyorum . Duygularınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Hepimize rahat doğumlar diliyorum .
Oğlum Deniz'i görmek için sabırsızlanıyorum :):):)

merhaba bebeğiniz sağlıkla gelsin inşaallah.Ben de epidural normal doğum yaptım 5 yıl oldu.Hiç ağrısız bir şekilde doğumumu yaptım her şey çok güzeldi.Doğumdan sonra hemen ayağa kalktım hiç yatmadım anestezi yapan dr çok önemli çünkü belden iğne yapılacak o yüzden iyi seçim yapmanız lazım.

Bende epidutiyel normal dogun istiyorum nasipse insallah....
ikinmada zorluk çektiklerini soyluyolar yaptiranlar tecrübeli anneler yorumlarinizi bekliyoruz. ..

saglikli dogumlar oncelikle.bende epidural normal dogum yaptim riskli bi okadarda rahat tabiki.onemli olan ikinmayi bilmek.ben nefesimi icime aliyormusum ama ikinmadigim icin 4 .ikinmada bebek geldi.nefesini icine alip asagi dogru ittireceksin.herseyi hissetim bebegin gelisi doktorundokunmalarini ama aci yoktu sancida

Hangi hastasnede yaptinz acaba bende hamileyim ve korkuyorum bide fiyatlari ne kadardi acaba ??

merhaba,Avcılar Medicana'da epidural normal doğum yapan varmıı?

Benim yasadigim ulkede dogumda kadinlarin %95i epidural dogum yapiyor. Ben aslinda yaptirmadan dogum yapmak istedim ama dayanamadim. hatta daha erken yaptirmadigima pisman oldum :) Allah yardimcin olsun Allaha emanetsin Bismillah de yaptir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…