Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende sağol canım.O tamamen uyuşuyorsun,ıkınman olmuyor falan diyorlar ya şükür ben yaşamadım,sanırım öylede olmuyor,yoksa hekimler manyakmı ıkınamayacağını bile bile epidural yapsınlar.Ağrımın geldiğini anlayabiliyordum,kendim ıkındım,şükür acı hissetmedim yani anlayacağın başardım.Eminimki sende başarırsın canım
ıkınamamak? yani hissedemediğin içinmi ıkınamadın anlamadım
ben normal istiyorum ama çok korkuyorum
bana kalsa ben ıkınıyodumhemde deli gibi ama dr.um ıkınamıyosun dedi sanırım biraz hissizlik olduğu için ben çokıkınıyorum zannediyordum..bende korktuğum için yaptırdım çünkü 40. haftamda 3 cm açılmam olduğu halde hiç sancım yoktu..suni sancıdan korktum..sancıların olursa bence yaptırma hem bakarsın sancın başlar hastaneye bi gidersin direk doğuma alırlar inş. böyle olur kolay doğumlar dilerim..birde insan korkmasına rağmen doğumanında öyle bi cesaret geliyoki sancım olsaydı epiduralsiz yapardım mutlaka bende
Bende doğum hakkında sizler gibi doğum yapanlardan bilgi topluyorum malum az kaldı bizde son dönemece girdik :))
Şimdi anladığım kadarıyla normal sancımız olmazsa epidureli yaptırabiliriz yani suni sancıya dayanamama ihtimaline karşı sanırım..
Ama normal sancımız olursa o zaman epidürel yaptırmayın mı diyosunuz?? yanlış anlamadım umarım..CADIARZU
kusura bakma canım küçük bebeğim olduğu için herzaman buralara bakamıyourm..evet aynen kendi sancın olursa epidural yaptırma derim..çok duydum sancılanıp hastaneye gittiğinde 6-7 cm açılmaları olduğunu öğrenen...hayırlı ve kolayl doğumlar dilerim
Zaten açılma 4cm i geçmişse epidrual yapmıyorlar.