• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Epidural mı? Yoksa genel anestezili sezaryan doğummu?

ay_girl

Kalbimin tek sahibi OĞLUM...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
1.448
221
123
Hanımlar arkdaşım sezaryan olucakta karar veremedi..pazrtesine kdr düşünüyo..genelden endişesi var uyanamam gibi..epiduralde bilmiyo iyimi ne kafası karışık sizce hangisini tercih etmeli..normali unuutn panik ve normale hazır değilmş bebekte ..:50:

çok iyi bir doktor tarafından yapıldığında epidural çok ama çok rahat birşey. ben genel anestezi ile doğum yaptım. uyanır uyanmaz acıdan kıvranıyorsun.. çarşafları yırtmıştım ben acıdan. kendi derdime düşmüştüm.. (zaten doktorlar narkoz vermeden önce uyanmanı önleyecek herşeyi kontrol ediyorlar, narkoza uygun mu değil mi diye bakıyorlar, o konuda endişesi olmasın)

ama eltim epidural sezeryan oldu. hiçbişey hissetmedi. belden aşşağısı 6-7 saat uyuşuk kaldığı için o ilk acıyıda hissetmedi, sonra sonra açıldı yavaş yavaş yürüttüler. bebeği ilk kez emzirirken acısı hiç yoktu ki bu çok önemli bence..

epiduralde doktor nezih berksoy'u tavsiye ederim. bu işi ilk türkiyeye getiren odur.

al canım bu da sitesi;

Dogum | Epidural

bend ehıc düüşnmedım genelı epıdural yaptım cokta memnun kaldım en güzelı bebegı hemen görmek arakdasın dedıgı gıbı emzırıken acısız ben bırdaha agrı kesıcı bıle yaptırmamıstım ılk gün baya bır uyusuk kaldı

merhaba arkaşaına kolay bir doğum diliyorum. bende 2 sene önce epiduralle doğum yaptım. ve herşeyi canlı canlı yaşadım bebeğimi hemen gördüm müthiş anlardı bunlar. eltim genel anestezi ile doğum yaptı ve bebeklerini ancak saatler sonra görebildi. ki sonuncusu erken doğum oldu ve başka bir hastanede küveze aldılar ve bebeğini ancak 4 gün sonra görebildi. sonrası sancılımı? ewet sancılı bebeğini kucağına bile almak istemiyorsun o kadar acıyor ama iyki sezeryan warmış ıyki epidural olmuş.bugün sezeyan olmasaydı kızım da bende hayatta olmazdık

Back