EPİDURAL İLE NORMAL DOĞUM YAPANLAR

ÖN
ben normal yapmadım ama sezaryani epidural alarak yaptım iğne yeri bir süre ağrıyor fakat abartıldığı gibi değil normal bir bel ağrısı ortopedik yatakta yatmalısınayrıca bahsedildiği gibi sezaryenden sonra göbeğim kalmadı uyusukluk tabi ki 6 ay fln gitmiyor ameliyat yerinde ama normal doğumda oldugu gibi 2 haftada herşey normale dönüyor 1 ayda tamamen iyi oluyorsun sonuçta normal doğumda da 40 gün yaraydı dikişti insan doğum sonrasını yaşıyor he tabi normal doğum mu sezaryen mi denilirse tabi ki normal sonuçta herşeyin doğalı normal olanı daha iyidir demem o ki epidural iyi bi yerde yapılırsa çevremde bir çok epidural normal yapan arkadaşlarm var hepsi memnun keşke benimde açılmam olsaydı da epidural normal yapabilseydim bu arada hayırlı doğumlar
ÖNEMLİ OLAN SONUÇ
BEBEĞİN VE SENİN SAĞLIĞIN

BEN İLK ÇOCUĞUMU KARNIMDA KAYBETTİM
DAHA 2.5 AYLIKTI
ONUN ACISINI O KADAR YAŞADIM Kİ ANLATAMAM
İKİ AY DOLMADAN TEKRAR HAMİLE KALDIM
ÇOĞU BUNA HATA DİYOR AMA BEN MUCİZE DİYORUM
ALLAH AĞLAYIŞLARIM VE DUALARIMA KARŞILIK HEMEN EVLAT BAĞIŞLADI
ÇOCUĞUMU KAYBEDİNCE 60 KİLODAN 50 KİLOYA DÜŞTÜM ÜZÜNTÜDEN
ŞİMDİ OĞLUM BENİM HERŞEYİM VE ONUN GELDİĞİ ANI GÖRMEK İSTİYORUM
SIRF BU YÜZDEN EPİDURAL NORMAL DOĞUM İSTİYORUM

BEN İLK ÇOCUĞUMU KARNIMDA KAYBETTİM
DAHA 2.5 AYLIKTI
ONUN ACISINI O KADAR YAŞADIM Kİ ANLATAMAM
İKİ AY DOLMADAN TEKRAR HAMİLE KALDIM
ÇOĞU BUNA HATA DİYOR AMA BEN MUCİZE DİYORUM
ALLAH AĞLAYIŞLARIM VE DUALARIMA KARŞILIK HEMEN EVLAT BAĞIŞLADI
ÇOCUĞUMU KAYBEDİNCE 60 KİLODAN 50 KİLOYA DÜŞTÜM ÜZÜNTÜDEN
ŞİMDİ OĞLUM BENİM HERŞEYİM VE ONUN GELDİĞİ ANI GÖRMEK İSTİYORUM
SIRF BU YÜZDEN EPİDURAL NORMAL DOĞUM İSTİYORUM

allah sağsalim kavuştursun inşallahh canım.. hepimizi :)

ayy cnm Allah bi daha göstermesin tahmin edebiliyorum desemde tahminlerim çok az kalır bu acıyı düşünmeye inşallah :Rabbim sağlıkla kavusturur birbirinize ne kadar kaldı doğuma

ayy cnm Allah bi daha göstermesin tahmin edebiliyorum desemde tahminlerim çok az kalır bu acıyı düşünmeye inşallah :Rabbim sağlıkla kavusturur birbirinize ne kadar kaldı doğuma
BEN ANLAMIYORUM Kİ BU DOĞUM İŞİNİ :KK43:
NORMALDE HEP 9 AY 10 GÜN DİYORLARDI
BU 40 HAFTA OLAYI NEDİR YAAA
BEN 31+2 GÜNLÜĞÜM ŞUAN

BEN ANLAMIYORUM Kİ BU DOĞUM İŞİNİ :KK43:
NORMALDE HEP 9 AY 10 GÜN DİYORLARDI
BU 40 HAFTA OLAYI NEDİR YAAA
BEN 31+2 GÜNLÜĞÜM ŞUAN
aaa maşallah az kalmış 40 haftadan 10 gün öönce ya da 10 gün sonra olabiliryor o da hemen hemen 9 ay 10 gün falan oluyor 280 gün yanlış hatırlamıyorsam insan nasıl gözünde büyütüyor dimi 40 hafta diyince su gibi gelip geçiçek doğdugunda hamileliğini çook özleyecksin :)))

Ben 3 ay önce epiduralle normal dogum yaptim.Nstde sancılar 100ü geçiyordu hicbirsey hissetmiyordum ama doğum aninda ıkınma hissini kaybetmiyosun.Şu var ki ben sonuna kadar direndim anestezi almamak icin bazi zorunlu sebeplerden almak zorunda kaldim.
Doğum sonrası hicbir sikayetim olmadı çok şükür ama doktorum bunun garantisini vermisti.
Sanırım epiduralin yan etkisini görüp görmemek doktorun profesyonelligi ve anne adayinin bünyesiyle alakali.
Benim de tanıdıklarımdan müthis baş ağrısı ve mide bulantısı sikayetiyle günlerce hastahanede yatan var.Hatta geçenlerde haberlerde bir kadının felc gecirdiğini gördüm.
Üstelik epidural anestezi doğumu geciktiriyor.
Bence sancı çekmekten korkma.Kaç kere yaşayacağız ki bu hissi hayatta?!

aaa maşallah az kalmış 40 haftadan 10 gün öönce ya da 10 gün sonra olabiliryor o da hemen hemen 9 ay 10 gün falan oluyor 280 gün yanlış hatırlamıyorsam insan nasıl gözünde büyütüyor dimi 40 hafta diyince su gibi gelip geçiçek doğdugunda hamileliğini çook özleyecksin :)))
ÖZLEMEM HAYTIM YA
BU İKİ AY GÖZÜMDE O KADAR BÜYÜYOR Kİ SORMA :)))
EVDE YALNIZIM YA ZAMAN GEÇMİYOR SANKİ

Ben 3 ay önce epiduralle normal dogum yaptim.Nstde sancılar 100ü geçiyordu hicbirsey hissetmiyordum ama doğum aninda ıkınma hissini kaybetmiyosun.Şu var ki ben sonuna kadar direndim anestezi almamak icin bazi zorunlu sebeplerden almak zorunda kaldim.
Doğum sonrası hicbir sikayetim olmadı çok şükür ama doktorum bunun garantisini vermisti.
Sanırım epiduralin yan etkisini görüp görmemek doktorun profesyonelligi ve anne adayinin bünyesiyle alakali.
Benim de tanıdıklarımdan müthis baş ağrısı ve mide bulantısı sikayetiyle günlerce hastahanede yatan var.Hatta geçenlerde haberlerde bir kadının felc gecirdiğini gördüm.
Üstelik epidural anestezi doğumu geciktiriyor.
Bence sancı çekmekten korkma.Kaç kere yaşayacağız ki bu hissi hayatta?!
ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN TATLIM

Ben az bi zorlansam kolum ayagim cikardi. Cam çocuk gibiydim. Ya klasik 10 yildir normalin. Normal doğumda ikinirken belini cikartirim diye korkuyorum. Neticede bu da normal doğum en azından o anin tadini cikarmak istiyorum. Acidan ziyade kişinin sesinin tadina varmak, yüzünü görmek isterim

Ben az bi zorlansam kolum ayagim cikardi. Cam çocuk gibiydim. Ya klasik 10 yildir normalin. Normal doğumda ikinirken belini cikartirim diye korkuyorum. Neticede bu da normal doğum en azından o anin tadini cikarmak istiyorum. Acidan ziyade kişinin sesinin tadina varmak, yüzünü görmek isterim
SENİN BEBİŞ KAÇ HAFTALIK

X