• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

epidural ağrısız normal doğum

akabe01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
209
13
48
Konya
Epidural ile normal dogum yapan var mi arkadaşlar,tavsiye ediyor musnuz?fikirlerinizi bekliyorum teşekkurler

10 Saat aci cektikten sonra epiduralla normal dogum yaptim ve kendime neden daha onceden istemedim diye cok kizdim:1:kimisi bel agrisi falan yaptigini soylesede bende hic bir yan etkisi olmadi gayet memnun kaldim ikinci bebegimde hastaneye adimimi atar atmaz istiycem:10:bu arada sanada hayirli dogumlar diliyorum:nazar:

10 Saat aci cektikten sonra epiduralla normal dogum yaptim ve kendime neden daha onceden istemedim diye cok kizdim:1:kimisi bel agrisi falan yaptigini soylesede bende hic bir yan etkisi olmadi gayet memnun kaldim ikinci bebegimde hastaneye adimimi atar atmaz istiycem:10:bu arada sanada hayirli dogumlar diliyorum:nazar:
Allah razı olsun çok teşekkür edeim

Benim doktorumda tavsiye etti konforlu bir dogum sekli oldugunu soyledi pek zamanimda kalmadi henuz karar veremedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Teşekkür ederim canim benim ilk doğumum olacal Allah nasip ederse ve drma göüştüm ve tavsiye etti bir aksilik olmazsa artik epidura düşûnüyoum

Teşekkür ederim canim benim ilk doğumum olacal Allah nasip ederse ve drma göüştüm ve tavsiye etti bir aksilik olmazsa artik epidura düşûnüyoum

Benim aklimda bu yöntem hic yoktu doktorm tavsiye etti ama dogumum yaklasti hala karsizm siz verdnz kararinizi galiba?

Benim aklimda bu yöntem hic yoktu doktorm tavsiye etti ama dogumum yaklasti hala karsizm siz verdnz kararinizi galiba?

evet canım bir aksilik olmazsa istiyorum hayırlısı ile inşallah

Back